Valmiina raottamaan taas elämääni

 

Hei kaikki!

Huh, täälä taas! Uusin kujein, valmiina raottamaan taas elämääni seuraajilleni. Pimeä aika on elämässäni täysin ohi, enkä tarkoita elämäni olleen tässä välissä, mitenkään masentavaa! Ei, ei. Jouduin pitämään luovaa taukoa kirjoittamisesta, sillä elämässäni tapahtui helvetin paljon kaikkea, enkä kyennyt tuottamaan enää tekstiä ulos, kun yritin, niin mieleni täyttyi äkkiä miljoonista ajatuksista, jonka seurauksena yliherkkä mieleni romahti, kun yritin puskea väkisin tekstiä ja arvatkaa vaan, miten yritin! Tein useita blogipohjia, jotka jäi yhden tekstin jälkeen unholaan. Voidaan palata tähän vielä tulevaisuudessa, mutta haluaisin kertoa, mitä mulle kuuluu ja mitä olen ajatellut tästä kaikesta.

Tiedätte, jos olette seuranneet aiemmin blogiani tai muuten mediaa, että olen tehnyt, saavuttanut yhtä sun toista. Viime vuosi oli minulle oikea jymypotti! Sain kertoa lukuisissa medioissa muodonmuutos suunnitelmistani, jonka koin tärkeäksi sekä ajankohtaiseksi aiheeksi ja ottaen huomioon taustani, sain samalla viedä tärkeitä seksuaalivähemmistö oikeuksia eteenpäin. Viime vuoden elokuussa minut valittiin gay gaalassa (qx gaala) vuoden homo kategoriaan ehdokkaaksi, joka oli suuri kunnia! Se oli oikea keskisormen näyttö kaikille mun epäilijöille/paskanpuhujille ja minulle kunnian osoitus sateenkaari johdolta, olen edelleen todella otettu ehdokkuudestani.

En ole varmaan koskaan kertonut, mitä ajattelin, kun sain yhtä äkkiä kutsuja radioihin, tv ohjelmiin, jota seuraa ja kuuntelee sadat tuhannet! Okei en siinä tilanteessa ajatellut mitään katsojamääriä, vaan enemmänkin; ”Mitä? Sain just meiliä possesta, että ne haluaa mut sinne? Okei tulossa!” Myönnetään, että pelotti kaikki mahdolliset tehtävät sekä itseni nolaamiset suorassa lähetyksessä, mutta ystävät onneksi auttoi rentoutumaan ja kehoitti ottamaan tilaisuudesta ilo irti, niin mä homman lopulta hoidinkin, ainakin itselläni oli hauskaa.

Evs talkshow pelotti kaikista eniten, koska ennen, kuin he pyysivät mua shown, niin mediassa kohuttiin, miten Veitola ”kiusasi” Sara Sieppiä kyseisessä ohjelmassa…. Lopulta kuitenkin toivoin heidän sihteerilleen Veitolaa haastattelijakseni. Maria Veitola oli aivan loistava sekä asiallinen. Se ei tuntunut edes tv lähetykseltä. Aika hurahti nopeasti ja tilanne oli ohi. Ja pakko myöntää jotain noloa backstagelta, jossa oli mm Anna Puu samaanaikaan. Kysyin Annalta ensin neuvoa, miten suorittaa kunnialla suora lähetys ja heti perään kysyin ”Ootko itse ollu monessa suorassa lähetyksessä?” Hah, ei näin Joni.. Anna Puu tuli siis tutuksi Idolsista, jossa on lukuisia suoria lähetyksiä ja tuon jälkeen vielä n 11 vuotta kestänyt laulajan ura, joten ei varmaan kokemusta ei. No laitetaan mun jännityksen piikkiin! En ole saanut etiketti kasvatusta kotoa, enkä ominut seurapiirien moontalk:a, vaan oon hyvin luonnonlapsi tälläisissä keskustelu tilanteissa, niinpä töksäytyksiä sattuu…

Tällä hetkellä mulle kuuluu, aika hyvää. Oon koko kesän nauttinut, vaan olemalla tässä hetkessä. Olin kotona, kavereiden kanssa tai matkoilla, niin yritän ottaa, juuri siitä hetkestä kaiken irti! Olimme mm Sofian kanssa savonkiertueella tervehtimässä tuttuja, rentoutumassa ja pitämässä muutenkin hauskaa. Oon käynyt huvipuistoissa ystävien kanssa, matkustellut, mökkeillyt ja vielä tässä kuussa mennään huvilalle, jossa mm ulkoporeallas yms luksusta! Nautin, nautin ja vielä kerran nautin. En ole päivitellyt nykyään enää someen kaikkia tekemisiäni, saati kertonut suunnitelmistani, mutta nyt blogiini haluan taas julkaista kuvia, päivittää fiiliksiä jne. Jee.

Mulla on hirveästi mielipiteitä, ajatuksia, joita haluan tuoda taas päivänvaloon. Toivottavasti ne myös kestää sen, hah. See u.

 

– Joni Virtanen

 

Yhteydenotot: [email protected]

Instagram: Official.jonivirtanen

Facebook: Joni Virtanen

Valmiina raottamaan taas elämääni
Merkitty:                                                            

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *