Kuulumisia + muuta

 

 

Tervehdys kaikki lukijat!

 

Mietitte varmasti, mitä Suomen ihanalle IhmisKenille kuuluu? Tässä on tapahtunut taas paljon, mistä alottaisin? No aloitetaan mun kasvoista. Kävin tässä välissä karhupuiston plastiikkakirurgisella klinikalla, jonka tiloissa myös The Look Helsinki toimivat. Minulle asennettiin kasvoihin tordado nimisiä mesolankoja poskipäiden kohdalle keskikasvoihin, jonka seurauksena langat kasvojeni sisällä kiristävät alalinjaa.

 

Kuva heti toimeenpiteen jälkeen ja asianmukaisesti aikaisemmin otettu kuva. Olin tietenkin ilman Ken maskiani, eli naturaalina toimenpiteessä. Kasvoon kohdistuviin hoitoihin, mihin liittyy pistot kannattaa mennä aina ilman meikkiä, koska kasvot puhdistetaan jokatapauksessa, jotta vältytään bakteereilta, eikä toimeenpiteen jälkeen saa koskea, saati meikata toistaiseksi, ihan miten ohjeistetaan. Mielellään vuorokauteen. Toki olen mennyt, jostain palaverista suoraan hoitoon, jolloin istun vaan vähän enemmän aikaa tuolissa, kun kasvot puhdistetaan pakkeli kerrokselta, hah. Kuvat muistuttaa vähän pidästyskuvaa, mutta ajanvaraus oli aamulla aikaisin ja olin nukkunut huonosti, lisäksi toimeenpiteestä voi koitua pientä turvotusta alkuun.

Nyt on mennyt 4 päivää 3 vuorokautta toimenpiteestä ja tämän ylläolevan kuvan otin tänään aamulla itsestäni ja ilman meikkiä. Näette, että kasvoistani näkyy selvät linjat, sekä 3D efekti, josta pidän!

Innostuin tänään ottamaan selfieitä itsestäni, joissa kietoudun timantteihin. Pidän uudesta ilmeestäni kasvoissani, todella kovasti!

 

 

Kuulumisia + muuta
Merkitty:                                                        

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *