Isot 30vuotias juhlat!! Seuraajilla mahdollisuus osallistua juhliini.

 

Hei kaikki!

Mun piti aiemmin kertoa tästä, mutta mikä sopivin ajankohta, kuin juuri tänään ja nyt. Olen järjestämässä ensvuoden keväällä toukokuussa isohkot syntymäpäivät, jolloin täytän pyöreitä 30vuotta. Sielä kuullaan live musiikkia + muuta, tietenkin tarjoiltavaa ja ihania vieraita kutsulistassa. Yksi, mutta en ole onnistunut löytämään sopivaa tilaa juhlilleni, johon voisi kutsua n 100 ihmistä. En tiedä, kutsunko ihan 100 ihmistä, se riippuu paljon kaikesta.

Myös lukijoilleni on osansa tässä, sillä aion kutsua +5 seuraajani, jokaisella saa olla mukana avec. Juhlissani on järjestysmies, joka valvoo, ettei kukaan saa suurempia kohtauksia ja juhlat sujuvat kaikkien osalta mukavasti. Järjestän lähempänä seuraajilleni yhden ”arvonnan” tyylisen skaban, jonka kautta pääsee osallistumaan juhliini. Kutsuja alan lähettämään muille vieraille heti, kun saan juhlapaikan varattua. Keväällä on häitä yms, joten pitää olla todella ripeä tai saan jonkun kellarin juhlatilaksi, hah. No ei se paikkakaan, ainahan kaikkea voi tuunailla loistokkaaksi. Jokin tasokas ravintola, olisi myös ok, mutta mielummin haluan omat tilat, jossa mm esiintymislava. Pks alue.

 

Mua on kehuttu aina nuoremman näköiseksi, mitä todellisuudessa olen, enkä koe 30vuotiasta vanhaksi todellakaan! Tuntuu, että elämä alkaa tuolloin, mitä olen kuullut/nähnyt 30 kymppisten ystävieni rinnalla. Tavoitteeni on silti olla entistä paremmassa kunnossa, entistä freesimpi ja tasapainoisempi tuohon menessä, sillä teen kovasti töitä fyysisen sekä henkisen puolen kanssa tällähetkellä.’

So be there.

 

Luulen, että synttärini muistuttavat hieman häitä, koska haluan loistokkaat juhlat, sekoittaen etiketti sääntöjä, mutta myös monella tapaa rennot, joissa on lupa pitää hauskaa!

 

No palaan juhliin myöhemmin vielä, kun saan kaiken esivalmistelun hoidettua jne. Kerron sitten lisää yksityiskohtia, toki kaikkea paljastamatta. Virallinen syntymäpäiväni on 3.5.2020 mutta juhlapäivää ei ole päätetty toistaiseksi, muutama vaihtoehto juhlien ajankohdalle on, mutta sekin riippuu, miten juhlatiloja saatavilla.

 

Yhteydenotot:

[email protected]

Facebook:

Joni Virtanen

 

Instagram:

virallinen.jonivirtanen

Isot 30vuotias juhlat!! Seuraajilla mahdollisuus osallistua juhliini.
Merkitty:                                        

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *