Persoonani vaihtuvat – Heitä on kolme

Hei kaikki ja ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!

Olen ole aiemmin halunnut puhua eräästä minua vaivanneesta asiasta, sillä persoonani vaihtuvat tuon tuosta. En tosin ole kärsinyt siitä, se on tuonut paljon positiivista elämääni. Tiedostan ainakin heistä kolme; IhmisKenin (suosikkini) , Zoni (Sarkastinen, arvaamaton) sitten tietenkin alkuperäinen persoonani (Joni) joka on hyvin tasapainoinen, toisinsanoen rauhallinen ja helposti lähestyttävä maanläheinen ihminen. Taannoin Zoni persoonani kesken kotimatkan napsautti sormiaan ja halusi poseerata autonpäällä tienvarrella. Zoni persoonani on hyvin suuripersoona, jota ei kannata suututtaa. Minut muistettiin joskus vielä nettimaailmassa Zoni nimellä, joka dominoi tuolloin.

 

 

 

Minua on kielletty aiemmin kertoa tätä ominaisuutta itsestäni, koska ihmiset, voisivat satuttaa minua. Olen kuitenkin liian suuripala tässä vaiheessa, minun lähelle ei edes päästetä ihmisiä, he voivat tervehtiä ja vaihtaa kuulumisia ohimennen, mutta elämääni ei pääse, juuri nyt kukaan, jota läheiseni ei hyväksy. Kaikki tarvitsisivat hyvän sekä luotettavan tiimin taaksensa, varsinkin, jos elää viihdemaailmassa, edes jollain tasolla.

 

IhmisKen persoona on kehittynyt vuosien varrella ja hyvään suuntaan, siitä läheiseni, ovat ylpeimillään. IhmisKen pääsee tv-ohjelmiin, lehtiin ja saa pooserata ihmisten kanssa yhteiskuvissa. Pidän siitä. Ja kun olen taas täysin omaitseni, en viihdy parrasvaloissa tai ihmisten huomion keskipisteenä, mutta kaikki persoonani, ovat muut huomioonottavia. Julkisen puoleni takia, ihmiset haluavat, myös paljon hyötyä minusta, mutta en anna sen tapahtua, eikä tiimini. Joni viihtyy kotona tehden kotiaskareita, soittelee monesti päivästi kavereilleen puhuen niitä näitä ja katsoo netflixistä sarjoja. Tämän syvemmin en ala persooniani avaamaan.

 

Tämä viikko on on täynnä ohjelmaa, sillä menen mm vierailemaan kaveri pariskunnan omistamassa stripclubissa Turussa. Tämä voi olla, joillekkin yllätys, mutta rakastan vähäpukeisia naisia, varsinkin, kun he tanssivat, joten odotan innolla. Käyn täytehoidoissa, joista kerron myöhemmin lisää. Tapaan personal trainer:n, joka lähestyi minua yöelämässä, hän tiesi taustoistani ja mitä juuri haluan. Vaihdoimme yhteystiedot, pian alkaa hommat rullaamaan kunnolla!

 

Toivottavasti teillä tulee olemaan antoisa ja mukava viikko, muistakaa nauttia jokaisesta päivästä. Palaan pian asiaan. xoxo

                                                                          – Joni Virtanen

Persoonani vaihtuvat – Heitä on kolme
Merkitty:                                                    

2 kommenttia “Persoonani vaihtuvat – Heitä on kolme

 • 7.9.2019 at 16:13
  Permalink

  Kyllä sun Zoni-showt muistetaan vielä, kaikki oli esillä

  Vastaa
  • 26.9.2019 at 18:54
   Permalink

   Hyvä, että muistetaan! 🙂

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *