Feikit somessa + kesämökki & muuta!

 

Suomalaiset somettajat huijaavat seuraaja määrillään. Tiedän monta hyvää esimerkkiä, mutta jos mainitsen nimiä loukkaan vaan jotakuta, enkä ryhdy moiseen. Hyvin monet julkkikset syrjivät toisiaan syystä tai toisesta, he kilpailevat usein julkisuudesta, mikä on sairasta. Kuka on vakavasti otettavin ja kenellä on kokemusta, mistäkin, heh. En ymmärrä julkkis maailmaa, hirveän monet on liian pinnallisia sekä epävarmoja makuuni. Rosanna Kulju on oiva esimerkki. Ylimielinen kiusaaja….Anyway. Miksi sitten somettajat ostavat seuraajia ? Tietenkin yhteistöiden toivossa. Firmat ostavat tottakai mainosta, juuri häneltä, jolta löytyy tuhansia seuraajia tai jopa kymmeniä, joidenkin kohdalla puhutaan sadoista t. Toinen kysymys, onko niissä katetta firmoille oikeasti?

Ei. Firma useimmiten ei välitä, tuleeko asiakkaita, kunhan saadaan brändin nimeä suuren yleisön tietoisuuteen. He, eivät hyödy nk ”suositun” somettajan seuraaja määrästä, koska heidän seuraajiensa keski-ikä on yleisesti ottaen 7-12vuotta. . Minulla on Instagramissa noin 5 t ja samoin facebookissa vajaa 4t sekä pidän suosittua blogia täälä viihdesivustolla. Minulla on aktiivisia seuraajia ja voin sen hyvin sanoa. Lisäksi ystäviä tai muita tuttuja, jotka fiilaa mun tyyliä ja näin ollen, myös kiinnostuu useimmista tarjoamistani diileistäni. Itse olen tehnyt hyviä yhteistöitä erifirmojen kanssa esimerkkinä The Look kauneusklinikka on monivuotinen yhteistyökumppani jo vuodesta 2015.

Tämän lisäksi olen tehnyt pieniä diilejä mm kauneushoitoloiden, vaatefirmojen kanssa. Kaikki ovat kiittäneet työstäni sekä toimivasta mainonnasta. Kaikesta ei tule rahaa, vaan esim sponssi vaatetta yms. Kaikenlisäksi saan tarjota seuraajilleni upeita diilejä, joten en pidä seuraajia pelkkinä kuluttajina listoillani somessa, vaan kavereina, joille saan tarjota kaikenlaista arjen luksusta, joiden kanssa ennen kaikkea saan kommunikoida sekä jakaa ajatuksiani/elämää.

 

Tunnen itseni etuoikeutetuksi, kun saan tehdä, mitä rakastan. Bloggaaminen on mulle sydämmen asia, olenkin ollut kuvioissa jo huikeat 12 vuotta! Minusta 100t seuraaja määrä ei auta yhtään ketään firmaa, kun seuraajien keski-ikä 7-12 vuotta. Tiedän,että monet kuuluisat suomalaiset artistit, ovat ostaneet seuraajia ja tuottaa näin ollen halpa työvoimaa, jossain päin maailmaa. Ihmisiä palkataan muutamilla centeillä huoneistoon, joissa ei ole ilmastointia. Sielä he näpyttelevät ”seuraa” ja tykkää tilaajan kuvista, jotta hän vaikuttaisi mahdollisimman suositulta. Paskaa sanon minä. Mulla on kasvava seuraaja kunta eri someissa, vaikka puhutaan muutamista tuhansista, sen lisäksi blogini, joka tavoittaa hyvin paljon ihmisiä! Blogini ovat aina olleet menestyneitä.

Teen myös kotisivuja, editoin ja käsittelen kuvia eri tahoille. En ole vanhemman miehen elätettävä sohvaperuna, mitä jotkut tykkäävät sanoa minusta. Kaikkea muuta voin ollakkin, eikä se kuulu teille.

Huulistani on kysytty paljon, ne toteutettiin Karhupuiston plastiikkakirurgialla, jonka kanssa The Look Clinic toimii yhteistyössä samoissa upeissa tiloissa. Siellä toimii uskomattoman ammattitaitoiset sairaanhoitajat Tiina Loikas ja Kimmo Repo. Paikka sijaitsee; Fleminginkatu 4. Voitesim googlettaa paremmat yhteystiedot karhupuistonkirurgia, mikäli löytyy kiinnostusta ehostautua, joltain osin. Samalta klinikalta hoituu pientoimenpiteet sekä kirurgiset operaatiot. Itse lähden pian hiustensiirtoon The lookin kautta. Siitä tulee, jossain vaiheessa mediaan juttua, sekä kuvataan myös tv-sarjaan.

 

Palasimme, juuri kotiin 1vk:n kesälomalta. Kävimme savossa tervehtimässä tuttuja, sieltä lähdimme Virroille kesähuvilalle, joka oli aivan mieletön! Ulkoporeallas, yksityisranta, grillikoto ja kaikki mukavuudet, mitä vaan voi kuvitella. Yövyimme yhteensä tuola 3 yötä ma-to. Kävimme pulahtamassa jo aika viileässä järvivedessä, saunoimme ja vietimme paljon aikaa porealtaassa. Todella idyllinen paikka, voin sanoa. Meillä oli mukana, myös koira, joka näkyy usein facebook/instagram kuvissani. 3vuotias staffi tyttö, joka rakastaa uimista ja nyt veneilyä, kun sitäkin tuli harrastettua tuola paljon! Talvella aiomme ehdottomasti mennä uudestaan tuonne, sillä nuo mökit on vuodenajasta riippumatta.

Ei, mulla ei ole Trump rusketusta, vaan kultanaamio kasvoilla kahdessa ylläolevassa kuvassa. Piti erikseen mainita, sillä eräs viihdesivusto tituleerasi aikoinaan suihkurusketustani Trump rusketukseksi, pah. Kaikenlaista…. Toivottavasti, saitte irti blogistani. Palaan pian uusin aihein. Saatte vapaasti ehdotella aiheita, mistä kirjoitan! Kommentit kierrätän toistaiseksi sensuurin kautta, ennenkuin julkaisen. Ihanaa viikonloppua, juuri sinulle!

 

– Joni Virtanen

Feikit somessa + kesämökki & muuta!
Merkitty:                                                        

2 kommenttia “Feikit somessa + kesämökki & muuta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *