Uusi aikakausi alkaa elämässäni -Kiitos metropoli

 

Haluan kiittää erityisesti kaikkia lukijoitani tästä 2vuodesta, mikä mennyt mielettömän nopeasti, sillä tapahtumia ja asioita on riittänyt tämän aikana. Viimeaikoina olen ollut hiljainen, siitä huolimatta, sillä en ole omannut tarpeeksi motivaatiota suoltaa ajatuksiani tekstin muotoon. Kaipaan muutoksia, niinkuin kuka tahansa meistä välillä. On ollut ilo puolellani jakaa niitä kanssanne. Haluan mennä kohti uusia haasteita sekä uudistaa itseäni kirjoittajana, bloggaajana ja ihmisenä.

 

En tiedä vielä minne päädyn, mutta pienen tauon jälkeen palaan asiaan. Nämä eivät siis ole hyvästit, pieni breikki ja katsaus tulevaan. – Joni Virtanen

Uusi aikakausi alkaa elämässäni -Kiitos metropoli
Merkitty:                

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *