Kaikki seksistäni

 

Tervehdys!

Hmm, jostain syystä seksielämäni on kiinnostanut hyvin useita ihmisiä viimeaikoina, koska; homoseksuaali. Olenko alistuva, alistava tai jotain siltä väliltä? Ensimmäisenä haluan todeta, että homous ei ole pelkkää sekstailua, siihen voi liittyä, myös rakkautta (yllätys yllätys), ihan samoin miehet pihtaa, kuin naiset! Ei miehet harrasta 24/7 seksiä keskenään, niinkuin ei hetero pariskunnatkaan. En tiedä, jos sellaisia ihmisiä löytyy, ehkä aikuisviihdemaailmassa luulen olevan todennäköisempää, mutta sekin on enemmänkin suoritusta/näyttelemistä, kuin oikeaa seksiä.

Mun henkilökohtainen rakastelu,paneminen tai munan imeminen ei kuulu julkiseen blogiini, mutta haluan selventää asioita. Tänäpäivänä me bloggaajat, olemme niitä, jotka opastavat aikuisia ihmisiä. Pidämme oppitunteja aikuisille ihmisille, sillä välin, kun heidän lapset opiskelevat koulussa tai ovat päivähoidossa. Näin se valitettavasti menee, mutta onneksi olemme täälä kaikkia varten!

Eniten ihmettelen heteromiesten uteliaisuutta homoseksiä kohtaan? Miksi he eivät kokeile, jos niin kovasti kiinnostaa? Testaa, kokeile ja päätä, kumpi tavara oli parempaa. Minä tai kukaan toinen seksuaalivähemmistön edustaja ei ole sinun oppaasi tässä asiassa, kun mennään näin henkilökohtaisiin kysymyksiin. Haluaisitko sinä kertoa koko yleisölle, missä kaikissa asennoissa otat vaimosi/tyttöystäväsi? I dont think so. It’s not your fucking business

 

– Joni Virtanen

 

 

Kaikki seksistäni
Merkitty:                                                

Kommentti “Kaikki seksistäni

  • 31.8.2019 at 03:07
    Permalink

    Mun kokemukseni perusteella aika moni ”hetero”mies kyllä kokeileekin 😜 mutta monet pelkää leimautumista homoksi tai edes biseksuaaliksi koska naiset suostuvat suhteeseen vain 100% tosiheteroäijän kanssa vaikka muuten homoihin ihan positiivisesti saattavat suhtautuakin.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *