Let´s Do This

Moi kaikki.

Viimeisin blogini noteerattiin mm iltapäivälehdissä, jonka johdosta sain hyvin paljon palautetta Ken muutokseen liittyen.  Olen tietysti kiitollinen positiivisista palautteista, mutta noin runsas yhteydenotto tuli kuitenkin täytenä yllätyksenä. Toki ei ole jokapäiväistä ilmoittaa haluavansa näyttää mahdollisimman muoviselta, mutta itselleni on luonnollista kirjoittaa asioistani blogiini, enkä ajettele tulevaa palautetta sen kummemmin etukäteen. Vihaisia kommentteja oli pitkin somea, joka ei taas tuu ikinä yllätyksenä, teit tai sanoit mitä tahansa, niin aina löytyy hyana lauma.  En välitä, eikä mulla ole aikaa jäädä murehtimaan moisia, mutta en itse lähtisi arvostelemaan, saati tuomitsemaan muita…

Voin käydä parit kritiikit kuitenkin tässä läpi, koska ihmisiä kiinnostaa, miten vastaan kritiikkiin, enkä aio kommentoida yksitellen pitkin palstoja teille. Minua syytettiin mm terveyteni vaarantamisesta, mikä oli erikoista, että nimittelyn sekä muun arvostelun ohella minun terveydestä, oltiin huolestuneita… Suurinosa ihmisistä ei ole aidosti huolissaan, vaan jeesustelee elämäntyökseen (somessa) muiden valintoja. Toki asetan oikeasti itseni vaaraan, niinkuin  kuka tahansa kauneuskirurgiaan ryhtyvä ihminen, mutta niin vaarannat itsesi, myös monilla muilla asioilla. Ruualla, alkoholilla+ muilla päihtellä, ajamalla ylinopeutta tai harrastamalla jotain extreme lajia. Elämässä riittää riskitekijöitä, jotka voi silmänräpäyksessä koitua kohtaloksi, mutta en anna pelon hallita elämääni. Pelkään enemmän pimeällä kujalla vastaan tulevia känniläisiä, kuin leikkausta tai vaikka karhua metsässä, heh.

Huomionhakuisuudesta ofc haukuttiin, koska iltapäivälehdet nosti esille asiani, jolle en voi itseasiassa mitään, eikä se minua haittaa. Jaan mieluusti asian tiimoilta kokemuksia/tuntemuksiani. Itseasiassa on vaikeaa kommentoida tuota huomionhakuisuutta, koska en näe tuota ominaisuutta ihmisissä pahana, mikäli ei tarkoituksella loukkaa muita, saati käyttäydy ylimielisesti, koska luulet olevasi joku isokin stara 15 minuutin julkisuuden myötä. Mä mielummin katson ihmisiä ylös, kuin alaspäin ja tutustun erilaisiin ihmisiin. Tunnen oloni paremmaksi, kun ympärilläni on mukavia ihmisiä, jotka myös tykkää minusta. En välttämättä arvosta ulkoista aitoutta, niinkuin ihmiset yleensä, mutta arvostan sitäkin enemmän sisäistä aitoutta/kauneutta, se määrittelee meidät ihmisinä. En keksinyt tätä Ken ideaa viimeblogissani, en todellakaan. Kyse on pitkään kestäneestä unelmasta sekä päätöksesta, jota on valmistettu kaikinpuolin jo kauan. Jos päätät nimitellä mua julkisesti tyhmäksi, rumaksi tms, se on sinun elämästäsi pois, silkkaa ajanhukkaa.

 

Kävin viimeviikolla ottamassa mircoblanding kulmat Deluxe Beate:ssa Helsingissä (Kuva otsikon yllä)  Sain lukijoilleni diilin liittyen kulmiin, siitä infoan myöhemmin teille. Huomenna jatkan The lookin vastaanotolla täyteaine hoidoilla. Luvassa on myös pari tallinnan reissua, mutta en kerro vielä mitä kaikkea tehdään. The lookilla oon käynyt jo monissa konsultaatioissa, varaillut aikoja yms. Syksystä tulee pitkä, mutta antoisa. Lupaan pitää teidät kaikki mun matkassa! Tähän loppuun voisin vielä paljastaa blogissanikin yhden asusteen tulevasta gaala lookistani. Loppu jää itse h hetkeen…. 🙂

 

 

 

 

 

 

 

Let´s Do This
Merkitty:                                                                            

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *