Dokumenttiprojekti

Moi kaikki!

Olen luvannut aiemmissa blogeissani avata teille asioista, joista olen joutunut toistaiseksi pysymään vaiti. Nyt on se aika, kun saan näistä puhua. Paljon tapahtui sen jälkeen, kun ilmoitin julkisesti aikovani muunantua suomen ihmiskeniksi, enkä tarkoita nyt palautetta. On tullut konkreettisia yhteydenottoja, joissa ehdotettu ties minkälaisia projekteja. Tämä seuraava oli mieleeni, kun kävin ensin ammattimaisen tuotannon kanssa läpi useat palaverit. Seuraavien kuukausien ajan minua seuraa kamera, mihin menenkin, kyseessä on dokumentti. Dokumentissa syvennytään minuun, siinä nähdään muutoksiani sekä muutenkin elämääni. Aluksi kuumotti noin henkilökohtainen projekti, sillä en ole ikinä avannut oikeaa elämääni mediassa tai hyvin pintapuolisesti paloja sieltä sun täältä.

Tulen näyttämään itsestäni tosi paljon, sekä raotan elämääni oikein kunnolla. Katsojille ei jää epäselväsi kuka olen, silloin yleisöllä on vihdoin oikeanlainen mielikuva minusta. Tykkää tai ei, niin ainakin katsottua dokumentin voi muodostaa realistisen mielipiteen, silloin puhettani ei ole painettu lehtiin tai rustattu blogiin, vaan kyse on liikkuvasta kuvasta. Uskon, että dokumentti herättää tunteita suuntaan sekä toiseen, mutta aion olla täysin omaitseni. Hurjat kirurgiset toimenpiteet kuvataan myös.

Mun oli pakko tulla ”huutamaan” tämä tänne blogiini, sillä olen odottanut jo tätä hetkeä. Nyt odotan lauantain qx gaalaa innolla, sillä olen sielä ehdolla vuoden homo kategoriassa, syystä että olen puhunut kuluneen vuoden aikana useassa mediassa, minkälainen tabu homous on yhteisössä, josta olen tullut.  Äänestykset on jo äänestetty ja olen jokatapauksessa voittaja, kun pääsin ehdolla niin huikeiden tyyppien seuraan! Todella suurikunnia mulle jo itsessään kyseisen ehdokkuus. Kamerat seuraa mua myös gaalaan. Palaan taas pian kertomaan fiiliksiä tästä kaikesta, sekä aion laittaa klippejä instagramiin, facebookkiin ja snapchattiin (thejonivirtanen) kaikesta mitä kuliseissa tapahtuukaan.

Lauantaina paljastuu, myös gaala asuni, jonka takana on osaksi, myös Mert Otsamo. Jännää!! Nyt toivotan kaikille oikein mukavaa keskiviikkoa ja palataan mahdollisimman pian taas.

 

  • Joni Virtanen

 

Dokumenttiprojekti
Merkitty:                                        

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *