Vuoden homo ehdokkuus

 

Hei pitkästä aikaa! On mennyt taas tovi, kun viimeksi kirjoitin. Tiedän, että olen lupaillut uutta tekstiä useimmin, mutta kokoajan tulee asioita, jotka vie aikaani. En mitenkään pysty tällä hetkellä olla, yhtä sitoutunut blogiini, kuten jokunen vuosi sitten esim tai kun ryhdyin täälä kirjoittamaan, mutta en suinkaan ole jättäytymässä pois bloggaamisesta, sillä se on yksi intohimoistani saada kirjoittaa yleisölle.

Käyn parhaillaan läpi Ken prosessia, jossa muokkaan itsestäni suomen ihmiskenin, juuri sellaisen mieleisen ulkokuoren, jonka tunnen enemmän omakseni. Uusi ruokavalio on lähtenyt melko hyvin käyntiin, eikä pahemmin  tule ylimääräisiä houkutuksia, tosin näillä helteillä tekee mieli jätskiä, mutta oon pysynyt kovana sen suhteen. Päivänselvää kuitenkin, ettei tuloksia tule ilmaiseksi, vaan siinä on laitettava itsensä kokonaan likoon ja se voi olla ajoittain kuluttavaa, mutta palkitsevaa.

Ja yksi tämän vuoden kohokohdista on ehdottomasti ehdokkuuteni qx gaalassa vuoden homoksi!! Sain jo jokin aika sitten tiedon ehdokkuudestani, sitä kesti sulatella hetkisen, sillä olin niin innoissani. Olen kuluneen vuoden aikana puhunut eri medioissa romani yhteisön suhtautumisesta seksuaalivähemmistöihin, sekä omia kokemuksia yhteisön sisältä, sekä ulkopuolelta. Tuntuu, niin mielettömän hyvältä saada tunnustusta tärkeän asian tiimoilta. Pelkästään jo ehdokkuus kertoo paljon tuesta, jota saan osakseni. Ehdokkuus julkaistiin tosiaan eilen ja 8päivä elokuuta alkaa äänestys, voin laittaa vielä tuolloin paremmat ohjeet, mikäli haluatte käydä antamassa äänenne. 🙂

 

Gaalaan liittyen lähdin heti asioimaan suositun Mert Otsamon pakeilla ja gaalassa tullaankin näkemään mulla Mert Otsamon kädenjälkeä, tuskin maltan odottaa!!

Haluan vain tähän loppuun sanoa, että uskaltakaa olla sellaisia, kuin olette ja uskokaa itseenne, silloin ihmiset ympärillä uskovat sinuun. On myös tärkeää löytää oikeat ihmiset lähellesi, jotka haluavat sinulle tapahtuvan hyviä asioita, tukevat ja rakastavat sinua juuri sellaisena, kuin olet.

– Joni Virtanen

Vuoden homo ehdokkuus
Merkitty:                    

Kommentti “Vuoden homo ehdokkuus

  • 11.10.2018 at 22:01
    Permalink

    Tuohon ken-touhuun ei voi kuin todeta että malttia. Olet hyvä juuri tuollaisena kuin olet ja jos lähdet Alvaron linjoille niin ne muutokset ovat sitten käytännössä peruuttamattomia. Ei välttämättä hirveästi jälkeenpäin hymyilytä, mikäli vaikka hajuaisti on mennyttä. Kroppaa pystyy kaltaisesi nuori mies muokkaamaan aika paljon jos vaan on itsekuria syödä ja treenata oikein. Ennemmin vaikka vähän keskimääräistä vahvempaa voinappia puuroon kuin skalpelia kehoon.

    Pisteet siitä että olet tullut kaapista romanina. Mielestäni romaniväestö tarvitsisi enemmän positiivista julkisuutta, joka korostaa että ihan samanlaisia ihmisiä romanitkin loppujen lopuksi on. Osa homoja, osa heteroja, osa jotain siltä väliltä.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *