Homoutta tai vanhempia ei valita #pride #vapaa #oleomaitsesi

 

Moi kaikki ja ihan aluksi haluan toivottaa kaikille, oiken mahtavaa pride-viikkoa! On taas aika juhlistaa meidän seksuaalivähemmistöjen vapautta, sekä oikeuksia. Minun on mahdotonta lähteä puhumaan, minkälaista oli olla kymmeniä vuosia sitten homoseksuaali, kun oikeudet oli olemattomat, suvaitsevaisuudesta puhumattakaan! Homous oli myös laitonta tai itse homostelu tarkkanottaen sekä homous luettiin mielisairaudeksi, jaiks. Minulla on kuitenkin kokemusta, minkälaista on, kun ei voi olla täysin omaitsensä, eikä ihmiset hyväksy sinua seksuaalisen suuntautumisen takia, mikä johtui kulttuurista täysin, se oli yhtä helvettiä. Olen puhunut aiheesta paljon erimedioissa ja jatkossakin tulen puhumaan, niin kauan, että asiat näyttää menevän mielestäni hyvään suuntaan ja aina joku yksi ihminen voi hyötyä kokemuksistani. Alhaalla muutamia otteita haastatteluistani, ennenkuin jatkan tätä aihetta syvemmin.

 

Minun aikanani on kyllä, myös edistytty huimasti, mitä tulee tasavertaiseen avioliittolakiin, adoptiokeuksiin sekä asenteet, ovat viimeisen 10 vuoden aikana muuttunut huomasti parempaan suuntaan, varmasti iäkkäämmät ihmiset osaavat arvostaa näitä asioita paremmin, kun taas meille nuoremmille tämä on tätä päivää, emme ole joutuneet taistelemaan saadaksemme rakastaa. Oloni on siunattu, kun saan elää vapaassa yhteiskunnassa rakastaen, ketä haluan. Mikään virallinen taho ei määrittele minua mielisairaaksi seksuaalisuuteni takia. Homoksi tai lesboksi synnytään, sitä et voi valita, kuten et vanhempiasikaan.

Ikävä kyllä nykypäivänäkin törmää yksittäisten ihmisten ikäviin asenteisiin, mutta itseäni lohduttaa, ettei mikään laki tai suurempi taho tue moista syrjintää. Huomasin, että monet isot yritykset, ovat vaihtaneet mm facebook sivustoillaan kansikuvaksi/profiilikuvakseen pride henkisen kuvan tukeakseen meidän suurta juhlaa, jota juhlitaan edelleen harvinaisen hyvästä syystä! Ottaen huomioon seksuaalivähemmistöjen historian, siihen liittyvää mielisairaaksi leimaamista, vainoa (lista on pitkä) tätä nykyasemaa on helvetin hyvä syy juhlia!

Kaikki ei läheskään ottanut hyvällä gigantin tekemää pride tempausta, vaan kuvan alle on satanut useita ahdasmielisiä kommentteja, miten sairasta tämä on, sekä monet ovat uhkailleet bokotoida kyseisestä yritystä tästä hyvästä. Ensimmäisenä herää kysymys, mistä nämä ihmiset ovat? Mikä oikeus on kutsua meitä sairaaksi, epänormaali tai poikkeavaksi? Olemme kaikki samanarvoisia ihmisiä, meille kaikille on tilaa täälä yhteiskunnassa, kuin myös planeetalla! Sinun ei tarvitse juhlia kanssamme, meidän onnea, eikä sinun tarvitse tykätä ajatuksesta, kun mies ja mies harjoittaa yhdyntää, mutta sinulla ei ole oikeutta haukkua tai leimata meitä.

 

En tee kenellekkään pahaa, en loukkaa sinua rakastamalla kumppaniani, eikä seksielämäni ole sinun ongelmasi, eikä sinun minun. Jokaisen huutelijan, olisi hyvä marssia peilin eteen ja opetella käytöstavat uudestaan; Puhu peilikuvallesi, niinkuin toivoisit, että joku muu puhuisi sinulle, arvosta sekä rakasta itseäsi, niin voit kunnioittaa ja välittää muista riippumatta, tykkääkö naapurin Paavo Lassesta vähän enemmän tai Pirjo Irmasta. Who cares? Meillä kaikilla on oikeus rakastaa ja tulla rakastetuksi, valitettavaa, että tätä pitää vielä hokea, mutta henkisesti ahdasmielisiä ihmisiä tosiaan löytyy aina.

 

Lisään tähän loppuun muutamia kommentteja, joita tuli gigantin pride henkisen kuvan alle. Tässä ensin kuva ja kommentit:

 

 

 

Homoutta tai vanhempia ei valita #pride #vapaa #oleomaitsesi
Merkitty:                                

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *