Juhannus merellä ”Ollaanpa rehellisiä”

Lähdimme tosiaan jo torstaina vesille ja suuntana oli kaunissaari, palasimme eilen illalla reissulta. Juhannus oli kaiken kaikkiaan mukava! Torstai iltana/yönä oli aikamoista merenkäyntiä, sadetta ja ukkosta hieman, mutta ei sentään tavoittanut meitä, huh. Pientä jännitystä reissuun. Kaunissaarella oli nimensä mukaisesti tosi kaunista ja viihtyisää, tottakai seurakin oli mieleistä. Tai no ollaanpa seurasta, täysin rehellisiä..

Valitettavasti juhannus ja alkoholi sekoittaa, joidenkin pään, eikä alkoholi sovi kaikille.. Takaisin tulomatkalla eräs seurassamme oleva henkilö kävi käsiksi Sofiaan, joten jouduin eristämään hänet veneen keulassa olevaan makuuhuoneeseen, huh. Kärsin pienestä matkapahoinvoinnista (en pahasti) jokatapauksessa tilanne oli ikävä, sillä yritin rauhoittaa mieleni, sekä keskittyä perille asti ilman, että oksennan nolona laidanyli kaikkien nähden, sitten joku aloittaa riehumisen, se oli liikaa. Kyse on toisaalta hyvin pienestä välikohtauksesta, mutta ne jäävät mieleen ikuisesti, kun olet tekemässä jotain erityistä ensimmäistä kertaa tai olet reissussa porukan kanssa, niistä tulisi kehkeytyä onnellisia muistoja, vaikka mitä muuta tapahtuisi, niin porukalla lähtiessä, tulisi huolehtia toisistansa, eikä repiä hiuksista tai kuristaa…

No palataan, siihen saarella vietettyyn aikaan. Perjantaina  tosiaan myrsky oli aikamoinen, mutta olimme kyllä suojassa satamassa muiden purjehtioiden tapaan, ehkä grillaaminen maissa oli vähän hytisevää touhua tuona perjantai iltana, mutta veneessä taas oli kivaa pelata korttia ja viettää aikaa. Lauantai aamu/aamupäivä oli aurinkoinen sekä lämmin, joten ehdimme viettämään hetken aikaa saarella auringon paistaessa, ennenkuin lähdimme takaisin päin.

Veneen isäntä sekä emäntä oli todella mukavia symppiksia! Vähän jäi nolottamaan, että joku unohti käytöstapansa maihin. No näitä sattuu, mutta eteenpäin mennään! Innostuin veneilystä, niin paljon, että ehdotin heti kotona miesystävälle, että ostetaan vene!! Se ei ole kyllä, niin yksinkertaista. On oltava kiinnostusta sekä osaamista, kun lähtee hankkimaan oman veneen, joten kuopattiin heti alkuun tuo idea, mutta ehdottomasti aion jatkossakin lähteä merelle! Meri on niin rauhoittava elementti, sielä sielu lepää.

Juhannus merellä ”Ollaanpa rehellisiä”
Merkitty:                        

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *