Kuulumisia, promoa ja ehdotuksia

 

Hei kaikki!

Halusin tulla kertomaan tämän hetkisiä kuulumisia. Vierailin Yle puhe radiossa viimeviikolla keskustelmassa kauneuskirurgiasta, sekä käynnissä olevasta ihmisken prosessista. Vieraana oli myös kaikille tuttu Amanda Ahola. Meidän haastattelun voi kuunnella täältä: https://areena.yle.fi/1-4438829

Toivottavasti keskustelumme herättää, lisää keskustelua aiheesta. Mitä enemmän puhutaan, sitä vähemmän arvostellaan ja ihmetellään… En tarkoita minua vaivaavan ihmisten reaktiot, mutta ihmisille itselleen, olisi helpompaa elää ympärillä olevien asioiden/tapahtumien kanssa, kun saa niistä tietoa tarpeeksi. Itse pyrin tähän samaan. Kun minä en ymmärrä jotakuta, sehän on minun ongelmani, eikä ymmärrystäni vailla olevan ihmisen.

Ja niin palaten edelliseen blogi postaukseeni, suinkaan en haukkunut tubettajia tarkoituksellani. Ilmaisin sen hetkisen mielipiteeni, joka syntyi oman kokemukseni johdosta. Minusta on huikeaa, miten ihmiset ja siis varsinkin nuoret ihmiset, ovat rakentaneet itselleen uran tekemällä videoita, jolla tienaa vielä ihan hyvin, kunhan on sisältö ja muut puitteet kunnossa, sekin vaatii kovaa työtä varmasti! Itse en ole koskaan ollut sen tyyppinen, että tekisin videoita itsestäni (olen toki kokeillut) ne muutamat kokeilut on jäänyt aina yhteen tai kahteen videoon. En jaksa kuvata itse itseäni, se ei ole vaan kaikkien juttu.  Olen miettinyt julkaisevani satunnaisesti videoita täälä blogissani, saa nähdä…

Kesääni kuuluu muuten, ihan hyvää. Olen nauttinut jo menneistä helteistä, jotka toivottavasti jatkuu pian. Kesällä on tiedossa ainakin yhdet häät, ellei jotkut ystävät aio yllättää vielä näin lyhyellä varoitusajalla, hah. Ensviikolla menen toiselle puolelle suomea rippijuhliin, sitten on vielä kaveripiirissä muutamia syntymäpäiviä kesänaikana, eli juhlia kyllä riittää. Vietän kuitenkin suuremman osan ajasta varmasti kotona, sillä olen hieman erakoitunut nykyisin ja viihdyn hyvin kotisohvalla ihmettelemässä maailman menoa. Melkeinpä odotan syksyä, sillä menen ensimmäisiin operaatioihin, joita olen odottanut tosi pitkään! Moneenkertaan sekin on jo todettu, hah. Tulihan selväksi? 🙂

 

Muuten, olisi kivaa jos saisin teiltä aiheita tuleviin blogeihin. Mistä haluaisitte mun kirjoittavan? Kaikenlaisia ehdotuksia otetaan mielellään vastaan, saa esittää myös kysymyksiä, joihin voin vastata tulevan blogin ohella. Toivotan kaikille tasapuolisesti, oikein mukavaa viikonloppua!! Kuullaan pian.

 

  •                                                                          Joni Virtanen

Kuulumisia, promoa ja ehdotuksia
Merkitty:                                                        

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *