Remontoin itseni päästä varpaisiin!

 

Moi kaikki!

Mun kesä on virallisesti alkanut, oon ainakin mieleltäni täysin kesässä! Auringon täyteiset päivät/illat ei yhtään vähennä fiilistä. Talvi on mulle aina todella raskasta aikaa, sillä rakastan aurinkoa, lämpöä ja kesäisiä harrastuksia, kuten rullaluistelua, tennistä ja piknik retkiä kavereiden kanssa. Tämä vuosi on muutenkin itselleni tosi jännittävä, sillä tulen kokemaan muutoksia ulkoisesti ja ne motivoi mua eteenpäin hymysuin!

 

Alkusyksystä on heti luvassa plastiikkakirurgisia toimenpiteitä, jotka tehdään The look:n välityksellä. Olen käynyt heillä tähänasti, eli jo vuosia! En vielä avaa, mitä mulle tehdään, mutta se on jo toinen tarina, miksi päädyin, juuri näihin toimenpiteisiin, niitä tehdään siis kaksi samanaikaisesti. Leikkaukset ei jännitä mua yhtään, vaan pikemminkin odotan innolla lopputulosta, jonka näkeminen aina jännittää, eikä sitä näe tosiaan heti leikkauksien jälkeen. Pitää olla realistinen, sekä kärsivällinen, kun menee kauneusleikkauksiin. Sama koski nenäleikkaustani vuosia sitten, kun piti vain odottaa n 6kk ennenkuin lopullinen tulos näkyi ja olen edelleen tyytyväinen nenääni.

Olen tekemässä muutaman isomman kirurgisen toimenpiteen, jonka jälkeen keskityn pientoimenpiteisiin, eli kasvoihini, jotka remontoin täysin uusiksi, millaiseksi ne haluankin. Koitan saada samanikaisesti, niin monta toimenpidettä, kun vaan mahdollista, sillä en jaksa ravata vähänväliä veitsenalla, heh. Pidän teitä prosessissani mukana täälä blogissani, sekä avaan lähempänä oman erillisen youtube-kavanan aivan tuota varten, jotta saatte olla matkassani.

 

Haluan painottaa, että en ole tekemässä mitään hetken mielijohteesta, enkä ole ikinä niin tehnytkään. Kaikkia operaatioita tulee miettiä tarkkaan, sekä niissä on taloudellinenkin puoli, jonka suhteen on hyvä olla realistinen, mutta jos todella haluaa jotain, niin kyllä sen saa! On tehtävä töitä unelmien eteen.

 

Mun uusi tuttavuus Amanda Ahola, jonka kanssa olen tavannut aiemmin parissa kuvauksissa ja nyt viimeksi tavattiin paremmalla ajalla, jolloin pääsimme keskustelemaan kunnolla eriaiheista. Siinä on todella inspiroiva ihminen, sain häneltä tärkeitä neuvoja, miten suhtautua negatiivisuuteen, mitä esim sosiaalinen media on pullollaan, myös hänen oma henkinen tasapaino/vahvuus inspiroi sulkemaan tieltäni kaiken negatiivisuuden.

Remontoin itseni päästä varpaisiin!
Merkitty:                            

Kommentti “Remontoin itseni päästä varpaisiin!

  • 9.5.2018 at 03:07
    Permalink

    Oho, en muistanutkaan että olit aikaisemmin noin hyvännäköinen. Noista uusista muutossuunnitelmista en sitten sanokaan muuta kuin, että toivottavasti tekevät itsesi onnellisemmaksi vaikka en ihan ymmärrä syytä.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *