Oltiin Berliinissä + Kuulumisia!

Hei!

Olen pahoillani tästä blogi tauostani, mutta olen pitänyt itseni kiireisenä. Välillä on hyvä pitää luovia taukoja, koska bloggaaminen on paljon muutakin, kuin kirjoittamista päivästä toiseen. Tietyt asiat vaikuttaa, myös käyttäytymiseeni sosiaalisessa mediassa, sillä en halua olla esillä kaikkialla kokoajan, sellainen on ahdistavaa mielestäni. Ihan mielenterveyttäni ajatellen pidän homman iisinä. Minua ei kiinnosta pätkääkään, mitä joku ajattelee minusta, mutta kyse on omasta tahdostani, sillä vuosien itsetutkiskelun jälkeen tunnen niin hyvin itseni, että tiedän mihin ja milloin vedetään raja.

Tulin eilen perjantaina Berliinistä, jossa olimme ensimmäistä kertaa Sofian kanssa! Julkaisen sieltä, joitain pieniä videoklippejä, kunhan  saan editoitua toisella tietokoneellani materiaalit. Voin kertoa samalla, mitä mieltä olin Berliinistä kaupunkina, sekä yleisesti saksalaisista ihmisistä. Se on pakkoa sanoa, että miehet oli komeita, vaikka parisuhteessa olenkin, niin vaikea sellaista oli huomata 😀 Numeroita sateli sekä muita iskuyrityksiä, mutta valitettavasti jouduin antamaan kaikille pakit. Paikalliset naiset ei ollut ihan niin näyttäviä, se oli aika hämmentävää, sillä suomessa on juuri toisinpäin. Sofia on taas hyvinkin näyttävä, sekä oli sinkkuna liikenteessä, mutta en sen enempää kommentoi hänen puolestaan, heh. No reissusta lisää myöhemmin…

Minulle kuuluu tällähetkellä oikein hyvää ja tekemistä tuntuu riittävän kokoajan. Se mitä haluan tänäkesänä on esim, käydä festareilla, matkustaa suomensisällä mm maakunnissa, sillä kesällä suomi on kauneimillaan toki joku etelänreissukin suunniteilla, vaikka Espanjaan. Lentopelkoni vaan hillitsee paljon matkustamistani, sillä nytkin lennot oli yhtä tuskaa, vaikka kyseessä oli alle 2h Berliiniin, se on aina yhtä tuskaa. Kaikenlaiset pelot on ilkeitä sekä turhauttavia, mutta ei sitä osaa vaan olla pelkäämättä, kun järki tuntuu lähtevän yläilmoissa ja ihan jo koneeseen astuessa, huhuh. Olen ajatellut turvautua hypnoosiin, jota eräs ystäväni suositteli, juuri tuohon lentopelkooni. Finnairin lentopelko kurssit ei ole kuulemma auttanut häntä yhtään, mutta hypnoosi vei lentopelon. Katsotaan miten Jonille käy! 🙂

Pian juhlitaan vappua, sekä mun synttärit on heti perään 3.5 niinkuin Sofiakin samanapäivänä. Berliinin reissu oli sen verran hurja, etten tiedä juhlistanko vappua kummemmin, ellei mieheni innostu ja ellemme saa vieraita kauempaa, niinkuin oli tarkoitus, mutta suunnitelmat saattaa aina muuttua suuntaan sekä toiseen. 😀 Ainakin meillä! Onko muilla synttäreitä toukokuussa? Ja miten aiotte juhlistaa vappua, vai aiotteko? Olisi kiva kuulla muiden suunnitelmia.

 

 

 

  • Joni Virtanen
Oltiin Berliinissä + Kuulumisia!
Merkitty:                                                        

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *