All Plastic Surgery Panel – Katsottavissa Yle areenalta!

Kerroin viimeblogissani, että vierailin Ylellä kuvauksissa, jossa aiheena meillä oli kauneuskirurgia. Aihe on tosi laaja käsiteltäväksi ja keskustelimme noin 2h, josta on leikattu murto-osa, eli 13minuuttinen pätkä Yle areenaan. Siinä oli kyllä tiivistettynä aika paljon asiaa…:) Siinä meinasi mun reistaileva selkäkin sanoa hyvästit, oli vaikeaa löytää asentoa, joka tukisi särkevää selkääni, mutta hyvin se näytti menevän, heh. Kertokaa ihmeessä, mitä tunteita/ajatuksia tuo meidän keskustelu herätti teissä? Ja aiheesta poiketen mun varsinaisessa faceebook profiilissani on vielä bannia jäljellä noin 20päivää, eli en ihan heti pääse vastailemaan teille mitään sielä, mutta instagram on kovassa käytössä: thejonivirtanen nimimerkillä mut löytää sieltä.

 

Katso video täälä: https://areena.yle.fi/1-4391507

All Plastic Surgery Panel – Katsottavissa Yle areenalta!
Merkitty:                                

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *