Kokoajan tapahtuu

 

 

Hei vaan kaikki!

Sain kun sainkin raahattua ahterini tietokoneen ääreen ja kirjoittaa teille kuulumisia. Viimeaikoina on riittänyt tekemistä, mikä on tottakai kivaa! Vietän paljon aikaa somessa, mutta pääasiassa puhelimellani selaan tärkeimmät some-kanavani, eli instagramin, facebookin lähinnä sekä seuraan ajankohtaisia uutisia valtamediasta. Blogin kirjoitan aina tietokoneella, kun se on aina itselleni sellainen ”chilling out” hetki.

 

Haluankin tiedottaa, että varsinainen facebook profiilini on julkaisu kiellossa 30vrk tai enään 27päivää, sillä joku ihana ihminen ilmiantoi mun sisältöä, mikä oli aiheetonta ja facebook ei varmasti tarkista tarkemmin ilmiantoja, niinpä sain tuon hirvittävän sanktion. Facebook:n mukaan olen ollut hyvin tuhma, vaikka hyvin viaton näen olevani tässä tilanteessa. No ei auta itkut. Käytän tällähetkellä erästä toista facebook tiliä yhteydenpitoon, sekä some työvälineenä. Älkää siis hämääntykö tai etten vain vastaa viesteihinne ilkeyttäni, mulla on läheiset välit seuraajieni kanssa, enkä halua olla tavoittamaton somepersoona.

Kuten kuvistani huomaatte, niin olen siirtynyt vaaleisiin hiuksiin, ainakin toistaiseksi, sillä olen ollut kuvauksissa ja niitä on tulossa lisääkin ja haluan niihin erilaista tyyliä. Keskellä kuvassa on uudet kengät, ne on ostettu Zarasta. Viimeviikolla olin Ylen kuvauksissa neljän muun henkilön kanssa, jossa puhuimme kauneuskirurgiasta, siinä tosin ei hiukseni näy. Eihän, se ei ollutkaan kuvauksien pointti, mutta olisin todella halunnut esitellä uutta hiustyyliäni julkisuudessa, mutta päänahkani paloi pahasti tuossa värjäys prosesissa edellisenä päivänä, joten jouduin peittämään kaameat jäljet lippiksellä. Tällähetkellä hiukseni ja päänahkani voi taas hyvin.

Linkkaan tuon Ylen ohjelman blogiini sekä muihin some-kanaville, kun se pärähtää yle areenaan. Laitan tähän alas ryhmäkuvan, keiden kanssa ohjelmaa tehtiin.

Kuvassa on ihmisbarbie Amanda Ahola, Tubettaja Henry Harjusola, Fitness tähti Pauliina Pakarinen ja Stylisti-Meikkitaiteilija Outi Broux sekä tietenkin minä! Mukava porukka.

Emme suinkaan tavanneet Amanda Aholan kanssa ensimmäistä kertaa, sillä tapasimme tämän huippukivan ja Marika Fingerroosin luotsaaman ”8 Tabua seksistä” ohjelman kulisseissa, kun saavuimme ystäväni Sofia Immosen kanssa erääseen jaksoon, jossa oli meidän lisäksemme Maria Monde keskustelemassa seksiin liittyvistä tabuista kanssamme. Sarja alkoi 9.3 varsin mielenkiintoisella aiheella! Sarja pyörii youtube sivustolla huippukivan kanavalla. Ilmoitan lähemmin, koska minun ja Sofian jakso tulee ulos!

Kokoajan tapahtuu
Merkitty:                                                                                

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *