Minusta tulee suomen Ken Barbie!

Yksi isosyy, miksi julkistan asian vihdoin, koska vaihdan pian etunimeni (Ken) sukunimeni tulee myös vaihtumaan. Olisi naurettavaa olla Ken Virtanen (nauran ääneen) mutta joo…

Mun julkinen salaisuus, mitä en ole kyllä kirjoittanut missään, mutta haluaisin käydä läpi muutamat operaatiot, että näyttäisin mahdollisimman paljon Ken Barbilta. Läheiset, sekä ystävät tietää tämän puolen minussa. Barbeissa on vaan jokin tyyli, joka kiehtoo mua itseäni. En todellakaan vaihtaisi mm silmienväriäni siniseksi, vaikka sekin, olisi jossainpäin maailmaa mahdollista nykyään, vaan olen ruskeasilmäinen Ken. Olen kiistattomasti suomen ensimmäinen Ken barbiksi kutsuva, sekä tulevaisuudessa muistutan suuresti tälläistä kuviteellista hahmoa.

Suomessa on moneenlähtöön barbiksi itseään kutsuvia naisia, mutta Ken puuttuu, mikä on mielestäni korjattava. Aion tulevaisuudessa panostaa kauneuskirurgiaan, jotta näyttäisin haluamaltani Keniltä. Tiedostan, että tämä voi aiheuttaa ihmisissä närää, mutta tämän ikäisenä ihmisenä haluan vain elää itselleni, joten toteutan itseäni haluamallani tavalla. Se siitä. En aio ottaa itseeni tulevaa palautetta, mutta toivon ihmisten olevan järkeviä kommenttejensa kanssa.

Minusta tulee suomen Ken Barbie!
Merkitty:                                

3 kommenttia “Minusta tulee suomen Ken Barbie!

 • 5.2.2018 at 13:34
  Permalink

  Et voi olla tossisasi? Olet niin nuori, että voit katua/tulet katumaan noita kaikkia vanhempana.
  Mutta turhahan se on mitään järkeä huutaa, tiedän.
  Onnea matkaan, mutta on tämä älytöntä. Tajuat sen itsekin myöhemmin, silloin vaan on myöhäistä.

  Vastaa
 • 6.2.2018 at 09:35
  Permalink

  Minkä ihmeen takia, kun katsoo sitä jenkkipelleä, tulee mieleen epäonnistunut pätkä, joka ei millään tavalla näytä hyvältä. Lyhyt, pönäkkä, kaulaton otus. Aatteleppa sille parikymmentä vuotta ikää lisää… entä omalle kohalle. Kuitenki sä pystyt ihan itte lihaskuntoa kohottaa, kropa muokata ilman leikkauksia hyväksi. Naamavärkkiä ei kannata turvottaa enempää, eikä noita huulia, ei Kenilläkään mitkään etanat ole , sehän on MIES, eikä mikään sukupuoleton .

  Vastaa
  • 19.2.2018 at 17:50
   Permalink

   Anteeksi, mutta eihän sun tarvitse tykätä. 🙂 Hyvää jatkoa!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *