Vuosi vaihtui näin – Antifani hyökkäsi vaahtosammuttimella

Hei kaikki!

Tämä vuosi alkoi aika villisti, oltiin varauduttu aikas hyvin juoma puoleen, heh. Alkuperäinen suunnitelma oli viettää kaksistaan mieheni kanssa iltaa, mutta yhtä äkkiä seurassamme olikin ystäviämme, jotka tekivät juhlasta sitäkin paremman! Ylläolevassa kuvassa kippistämme Vanessa serkkuni kanssa ilotulitusten alkaessa klo 24.00…..

Tässä kuvassa esiintyy myös ystäväni Arnold Oksmaa, joka on tunnettu julkisuuden henkilö virossa, hän on upea sekä viehättävä persoona! Eräs ikävä välikohtaus tapahtui homoille suunnatussa yökerhossa, kun hyvin ikävä mieshenkilö alkoi tuuppia minua syyttä suotta, vaan koska julkisuuskuvani ärsytti häntä ja tein selväksi, ettei silmilleni pompi moiset hörhöt ja poistuin paikalta. Tämä häiriintynyt fani tempaisi jostain käsiinsä vaahtosammuttimen ja ”ampui” ihmisiä sillä raivoissaan, ennenkuin portsarit saivat tilanteen haltuun, mutta osa ihmisistä olivat ihan valkoisen ”vaahdon” vallassa. Onneksi ehdin paeta takavasemmalle ja säästyin tuon hullun raivokohtaukselta, joka oli siis lähtenyt minusta. Hänet noutivat poliisit ja ilta jatkui, niinkuin siihen asti, eli mukavasti! Kukaan ei pysty pilaamaan fiilistäni tuolla tavoin, en koe ongelmakseni jos jollakulla on ongelmia minua kohtaan, se on jokaisen omataakka! 😀

So anyway…Hyvää Uutta Vuotta 2018!! <3

Vuosi vaihtui näin – Antifani hyökkäsi vaahtosammuttimella
Merkitty:                                            

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *