Hyvää & Rauhallista Joulua!

Hei kaikki!

Juuri nyt valvon viimeistä tuntia odottaen perinteisesti kinkun kypsymistä, jotenkin kinkun valmistaminen menee meillä aina yömyöhään, kun aamut sekä päivät on täynnä muuta jouluhässäkkää, ainakin tänään oli. Kovin kaupallista joulua, emme kuitenkaan vietä. Meille joulu on yhteistä ajanviettoa, koristellen kotia, tehden jouluruokia jne. Mielestäni yhdessä olo on parasta, vietettiin joulua tai eletään, vaikka tavallista arkea, mutta yhdessä olo on  erityisen tärkeää meille suomalaisille, juurikin jouluna ja se kumpuaa lapsuudesta, niitä perinteitä on upeaa kunnioittaa!

Yksi ikävä asia varjostaa kuitenkin meidän joulunviettoa, sillä meidän 4kk hoidossa ollut Hani koira (josta on kehkeytynyt perheenjäsen) kotiutuu nyt aattona. Tässä on tullu muutamat itkut itkettyä, mutta hän on edelleen meidän sydämmessä ja onneksi asuu lähellä, että pääsemme tervehtimään aina välillä. Erittäin rakas tyttö meille <3 Kiltti kuin enkeli. Suostui mun hölmöihin ”kuvauksiin” ilman suurta draamaa, mutta ilmeestänsä päätellen oli vähän ”wtf” Nooh, olihan se pakko ikuistaa meidän joulupotrettiin, otettiin me kokoperheen keskenkin, mutta niitä en jaa julkisesti.

En oikein tiedä, mitä muuta kertoisin tässä joulustamme. Aika perinteistä, ehkä joulukirkkoon, jos ehditään, mutta riisipuuroa aamulla, joululauluja, noin klo 18 jouluateria, jonka jälkeen kahvitellaan yms… Aika samanlaista, kuin pienenä, mutta siihen kuului vielä joulupukin käynti. Nyt mulla on pukki omasta takaa, jonka anteliaisuudesta saan nauttia läpi vuoden, hahhaha…No vitsi vitsi, ainakin osittain. 😉

Toivon teille kaikille oikein mukavaa ja rauhallista joulunviettoa! Muistakaa, että yhdessä olo on tärkeää, tehkää yhdessä edes jotain pientä kivaa, se voi olla pelaamista, syömistä tai leipomista yms. Älkää stressatko, jos ei ole varaa ostaa lahjoja tai ei ole tarjota miljoonia paketteja lapsille, eivät he muista niitä aikuisena, vaan sen fiiliksen/läsnäolon, jonka annoitte heille ja se seuraa heitä aikuisikään, jolloin he ehkä perustavat oman perheen ja kunnioittavat näitä hienoja perinteitä.

Rakkaudella ;

Joni Virtanen

Hyvää & Rauhallista Joulua!
Merkitty:                                

Kommentti “Hyvää & Rauhallista Joulua!

  • 23.1.2018 at 01:54
    Permalink

    mÄ EN ODOTA KOMMENTTII, EI KIINNOSTA

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *