Kasvojen kohennusta The Lookilla! – Katso video

 

Hei kaikki!

Lisään tänne linkin, jota klikkaamalla näette julkisen facebook videoni, kun pidin livelähetystä facebook profiilistani tänään ollessani parissa toimenpiteessa kauneusklinikka The lookilla! Huuliani hieman hienosäädettiin, sekä poskipäitäni korostettiin. Aikamoinen muutos. 🙂 Hyvään suuntaan. Nyt jaksaa taas katsella itseänsä peilistä. Kuulin heti kotiin tultuani kehuja miesystävältäni, joka tykkää, että käytän täyteaineita. Hän ei itse sensijaan käytä mitään kauneuskirurgiaa/toimenpiteitä, mutta haluaa minun näyttävän huolitetulta. Videolta näette, miten ammattilainen täyttää huuleni, sekä poskeni ja muuta höpöttelyä sen ohella. Kaikki The look:n pistäjät on rautaisia ammattilaisia, johon luotan 100% ja he toteuttavat asiakkaan toiveen, eikä joudu pettymään. Minun päätökseni oli siis ottaa enemmän täytettä ja saada muhkeammat huulet, osa haluaa paljon neutraalimmat ja sekin on ok! Meitä asiakkaita on erilähtöön, joten annetaan kaikkien kukkien kukkia!  🙂 <3

Linkki julkiseen facebook profiiliini: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10155250677118592&id=705253591

-Joni Virtanen

Kasvojen kohennusta The Lookilla! – Katso video
Merkitty:                                                        

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *