Parisuhdettamme haluttiin kuvata ”kohu”reality-ohjelmassa

Hei vaan hei!

Viimepäivät tai no oikeastaan, sanotaan, että viimeviikot ovat olleet ajoittain sekavia, tunteita herättäviä syystä sekä toisesta, mutta mitään suurempaa masentelua tässä ei ehdi kuitenkaan potea! Meillä on edelleen #MeStailataan-nettisarja tulossa, vaikka tässä on kestänyt jo tovi, mutta eihän taloakaan päivässä rakenneta tai ehkä hutiloiden 😀 En selittele, mutta halusin valaista ihmisiä asiasta. Kaikki hommat pyörii edelleen, eli no worry! Tulette näkemään meitä kyllä ja meidän upeita stailattavia. Tälläviikolla on luvassa sarjaan liittyviä hommia, sen parissa mennään 😉 No se siitä.

Itseasiassa sarjasta puheenollen minua sekä kumppaniani pyydettiin mukaan nelosella alkavaan ”Kielletty rakkaus- tv ohjelmaan” kertomaan parisuhteestamme. Tuotanto oli törmännyt täälä metropolissa kirjoittaamani blogiini, jossa kerroin minun sekä kumppanini suuresta ikäerosta, sekä otin kantaa Erika Vikmanin ja Dannyn parisuhteen julkiseen arvosteluun, jota olemme joutuneet myös kokemaan nimenomaan julkisesti…Jouduin kieltäytymään tästä tv-ohjelmasta, sillä kumppanini mielipide on kaikenlaiseen julkiseen esiintymiseen; ehdoton ei,  joten tiesin heti siltä istumalta vastata kyseiseen meiliin kieltävästi, mutta olihan se kunnia, sillä fanitan kyseisestä sarjaa. Sarjan alettua muistan sen aiheuttaneen aikamoista kohua ajoittain, sekä keskustelua..

Mielestäni on erittäin rohkeaa avata parisuhdetta tv-ohjelmassa, kun on ensin joutunut kuulemaan lukuisilta ihmisiltä heidän olevan, jollain tavoin epäsopivia, outoja tai huonoja ihmisiä toisillensa. On myös hienoa kuulla vahvojen ihmisten historiasta, miten heidän rakkaus on selättänyt arvostelevat tampiot taaksensa ja elävät onnellista elämää tätä nykyään, vaikka se olisi vaatinutkin uhrauksia, kuten läheisten kanssa välirikkoja, kuten itselläni kävi. En itse kadu mitään.

Olen muutenkin sitä mieltä, että ainahan ihmiset jaksavat arvostella perässäsi, mitä ikinä teet tai sanotkin, jos vain mahdollistat sen ilon heille, mutta anna heidän olla sielä takanasi kulkien omia teitäsi luoden omaa elämääsi, silloin olet oman elämäsi herra.  Toivon suuresti tsemppiä kaikille kielletty rakkaus ohjelmaan osallistuneille pariskunnille, rakkautta sekä muuten mukavan antoisaa kesää. Ja kaikille muillekkin lukijoilleni, tottakai!

  • Joni Virtanen

 

Parisuhdettamme haluttiin kuvata ”kohu”reality-ohjelmassa
Merkitty:                                                                            

Kommentti “Parisuhdettamme haluttiin kuvata ”kohu”reality-ohjelmassa

  • 10.5.2017 at 03:46
    Permalink

    Toivottavasti kumppanisi osaa arvostaa tätä suurta uhraustasi parisuhteenne hyväksi, ohjelmasta kieltäytyminen oli varmasti vaikeaa kaltaisellesi julkisuushakuiselle ihmiselle.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *