Yllätävä aluevaltaus minulta jälleen!

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!

Toivottavasti, ette ole antaneet tämän sadepäivän masentaa fiilistänne! Itse käänsin sen voitoksi ja tein töitä koneella lähestulkoon kokopäivän. Työjuttujen jälkeen, siivosin kodin, tein ruuan ja kävin suihkussa… Olen viimeaikoina uppoutunut uuteen työhöni Maria Monden keikkamyyjänä^^ Olemme saaneet mukavasti myytyä keikkoja nyt kesäksi ympärisuomea, mikä on kiva! Myös pride viikolla tullaan näkemään Maria Mondea, siitä lisää vähän myöhemmin! Vastikään Maria Monde esitti ensimmäistä kertaa snäppäillään kesäbiisinsä karaoke bar singer:ssa. Snäppäillään biisistä on kehkeytynyt kunnon hitti somessa, sekä saanut vakituisen paikan radiosoitossa radio finlandissa sekä julkaistiin spotifyssa! Tässä linkki snäppäillään live esitykseen, showssa oli mm beatboxausta, eroottisella mausteella upeaa tanssia. Katsokaa itse: https://www.youtube.com/watch?v=1GR-WVOmzVE 

Tutustuimme Marian kanssa hänen snäppäillään musiikkivideon kuvauksissa kunnolla, sitä ennen olemme nähneet kutsuvierastilaisuuksissa vilahduksella, mutta ei olla puhuttu sen koommin. Hän on aivan upea persoona, niinkuin olen sanonut jo jossain blogissani, mutta uskon häneen, koska hän uskoo itseensä ja niin moni muukin haluaa kuunnella hänen musiikkiaan sekä saada hänet esiintymään. Olemme loistava tiimi! Jos joku yritys tai yksityshenkilö lukiessani tätä blogia janoaa Maria Monden esiintymään, niin yhteyttä vaan sähköpostiini: [email protected]  

Panostamme showssa laulun/rapin lisäksi, myös näyttävyyteen, eli showsta ei puutu seksikkyyttä tai yllätyksiä muutenkaan! Olen ihmisenä tosi innokas jakamaan mielikuviani, jos kyseessä on jotain taidetta, mihin voi vaikuttaa. Annan säännöllisin väliajoin Marialle ideoitani, joita hän joko käyttää tai ei. Hän on hyvin omatoiminen nainen, joka on mielestäni upeaa! 🙂 On kuitenkin selvää, että maailmantähdilläkin on takana isokoneisto, joka takaa heidän upean shown, niin visuaalisesti, kuin muutenkin. Marialla on mukana, myös oma henkivartija (pukumies ylläolevassa kuvassa) Nyt vaan rytinälle eteenpäin ja nautitaan tästä tulevasta keikkakesästä! Aion olla mukana pääsääntöisesti keikoilla huolehtimassa hyvästä fiiliksestä, sekä katsomassa, että kaikki sujuu hyvin. <3

Ja pieni info pläjäys tähän loppuun, että #MeStailataan nettisarja on tulossa aivan näillä hetkillä ulos! Olen pahoillani viivästyksestä, mutta mukana on ollut monia tahoja, joten asioilla on silloin tapana kestää ja kestää…Mutta, ette joudu odottamaan enää kauaa! Olen innoissani siitäkin projektista, se on varmasti monien katsojien mieleen. Nyt olen pian untenmaille, koska huomenna on elokuvankuvaukset, johon menemme Juha kanssa! Kerron siitä sitten lisää….

  • Joni Virtanen

Yllätävä aluevaltaus minulta jälleen!
Merkitty:                                    

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *