Lapsi voi olla homo

Moi kaikki!

Tulin avaamaan sanaisen arkkuni, kun kävin tänään läpi mediassa käsiteltäviä asioita, niin eräs aihe puhutti toisia eniten. Nimittäin 16- vuotias youtubettaja, Tuure Boelius. Hän voitti äsköttäin suomalaisessa QX Gay Gaalassa vuoden homo pokaalin! Jotkut tahot yhdisti somessa viattoman 16 vuotiaan pojan heti mielessään seksiaktiin aikuisten miesten kanssa, vain siksi, että hänet tunnustettiin vuoden homoksi. Oi, miksi?   Oli myös iljettävää lukea erään perussuomalaisen lausunto, joka selkästi viittasi seksiin jollaintasolla mm

”Ronkaisen mukaan vuoden homo -ehdokkaissa olisi pitänyt olla 18 vuoden ikäraja tilaisuuden ”luonteen” vuoksi. – Iltalehti”

Mihinköhän tuolla ”tilanteen luonteen vuoksi” viitataan? Luuleko joku pölvästi, että homot hässivät kyseisessä gaalassa valtoimenaan? Kyseinen tapahtuma ei pidä sisällään minkäänlaista seksuaalista toimintaa, vaan juhlimme seksuaalivähemmistöjen oikeuksia, edistynyttä tasa-arvoa, sekä rohkaisemme toisiamme olemaan, juuri sellainen miksi oletkin syntynyt; Homo, bi, hetero tai transsukupuolinen? Ei merkistystä.

Homoseksuaalisuus yhdistetään helposti seksiin, siinä ei välttämättä osata nähdä tunteita, kuten rakkautta ja sellaista luonnollisuutta. Mitä mieltä itse olen? Juuri tämän takia me tarvitsemme Tuuren kaltaisia rohkeita nuoria, jotka uskaltavat tulla rohkeasti kaapista ja antaa näin vertaistukea useille ikätovereilleen näyttäen, että elämä on paljon hauskempaa, kun on vain omaitsensä. Me homoseksuaalit, lesbot sekä transsukupuoliset tiedetään jo hyvin nuorina seksuaalisesta suuntautumisestamme, eli lapsi voi olla homo! Se ei tarkoita, mitään seksuaalista. Ei lasten kuulu edes tietää sellaisista asioista, kun vasta myöhemmin. Luontainen kiinnostus voi kuitenkin olla samaan sukupuoleen jo lapsena.

Tuurelta löytyy kymmeniä tuhansia faneja youtubesta, hän aloitti levyttämään omaa albumia ja vaikuttaa kaikki asiat loksahtavan kohdalleen. Hänelle mielettömän paljon onnea sekä menestystä jatkoon! Vanhemmat saavat olla todella ylpeitä jälkikasvustaan. Onneksi hän käytti julkisuuttansa järkevästi tasa-arvon nostamiseksi.

Tämän kohun ympärillä rypevät aikuiset ihmiset, saavat häpeä itseänsä! Missä tynnyrissä osa ihmisistä vieläkin elää? Sielä samassa tynnyrissä taitavat asua, myös tekopyhyys, tyhmyys sekä ajattelemattomuus. Uskon nimissä homoutta sairaudeksikin kutsuvat voisivat ottaa huomioon, että Jumala loi meidät kaikki omaksi kuvakseen, eli Jumalakin on vähän homo. Kannattaa miettiä, kun avaa suunsa, mitä sieltä päästää! 🙂 Tässä oli mun sanottavani tähän soppaan, kiinnosti tai ei, niin avauduinpa jokatapauksessa, see ya. 🙂

Oikein hyvää viikonalkua kaikille. Jumppailin kotona tänään kahvakuulan kanssa, sitten tein vatsoja, punnerruksia 50kpl kutakin, sen vielä jaksaa! Mun tarkoitus on olla nykyisen kokoinen, mutta timmi! Kaikki ylimääräinen siis lähtee kiitää…

Lapsi voi olla homo
Merkitty:                                                        

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *