Kimppahali The Look:ssa aiheutti sirpaleita – Katso video!

Hei kaikki!

Nyt oli pakko uhrata nukkumatin kanssa tehdyistä treffeistä hetkonen teille, kun en ole tuttuun tapaani ehtinyt kirjoittaa teille kuulumisia sun muita ajatuksiani elämästä, niin aktiivisesti, kuin olen tähän asti kirjoittanut. Meillä on ollut Juhan kanssa täysi tohina päällä järjestellessä #MeStailaan- Nettirealityn kuvauksia sun muita juttuja sen ympärillä. Kyseistä sarjaa tullaan esittämään täälä metropolin julkkistv:ssä, kun stailaamme huippu ammattilaisten kanssa entuudestaan tuntemattomista naisista kaunottaria. Siitä on uutisoitu täälä metropolissa, jossa kerromme sarjan ideasta tarkemmin https://www.metropoli.net/viihdeuutiset/hottikset-julkkiksilta-uusi-muodonmuutosohjelma-hae-taalta/ samasta linkistä löytyy ohjeet, miten hakea nettisarjaamme mukaan! Myös seiska uutisoi uudesta alue valtauksestamme! Olemme otettuja, että niin monet tahot on olleet vähintään yhtä innoissaan tästä meidän proggiksista, kuin mekin! 🙂

Kuvasimme kauneusklinikka The Look:lla joitain clippejä tulevaan #MeStailataan nettisarjaamme,  kun kävimme allekirjoittamassa uudet yhteistyö sopimukset, sillä The Look Helsinkiin saapui uudet Sheriffit! Kirsi (Kiki) Halme, sekä Paula Palokangas, jotka halusivat Suvi Pitkäsen tapaan jatkaa meidän kanssa hyvin toimivaa yhteistyötä. Olen ollut tyytyväinen The Look:n toimintaan alusta asti. Kokemusta heidän palveluista on ihan leikkauksesta pientoimeniteisiin, konsultaatioon jne. Videon alussa innostuimmekin Kikin sekä Paulan kanssa kimppa halailemaan, mutta se päättyi vähän hassusti, mutta saimme 7 vuodeksi rutkasti onnea! Lopuksi Tiina Jylhä pisteli meille pojille huulet pusuttelu kuntoon sekä Juhalle vähän poskiakin taidettiin riipaista! 🙂

Muistakaa, että täyteaine hoidot on alkaen 290e The Lookilla. Varaa aika numerosta 0400 536358 tai meilaa [email protected]

 

 

Kimppahali The Look:ssa aiheutti sirpaleita – Katso video!
Merkitty:                                                                

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *