Jos olisin nainen, niin…. – Katso kuvat

Hei vaan!

 

Ihan pakko lisätä hauska yhteiskuva minusta sekä ystäväni Juhasta! Missä olemme drag queeneina, sekä ilman maskia. Tälläisiä muodonmuutoksia haemme tulevassa #MeStailataan nettisarjassammekin, jota tullaan esittämään täälä metropolin julkkistv:n puolella piakkoin. Jos joskus päättäisin vaihtaa sukupuolta, niin tuo kuvassa oleva tyyli olisi lähempänä itseäni, heh. Muuttaisin johonkin lämpimään rikkaan sheikin kainaloon, jossa nauttisin mojitoja kaksinkäsin ja riivaisin palvelusväkeä, heheheh : D . Huumoria pitää olla elämässä ja kaikenlaisia varasuunnitelmia. Makeup, by: Lola Lorenzo

Jos olisin nainen, niin…. – Katso kuvat
Merkitty:                                    

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *