Yhteistyössä; Goldeneyelashes ripsistudion kanssa toivotamme hyvää ystävänpäivää!

Hei kaikki!

Suosittelen lukemaan tekstini lopussa olevan ripsienpidennys tarjouksen, jonka goldeneyeslashes pystytti ystävänpäivän kunniaksi. Haluatte varmasti ilahduttaa hyvää ystäväänne, tyttöystävää tai vaimoa kivalla lahjakortilla tai iskette, vaikka käteistä kuoraan ja ilahdutatte jotakuta mielitiettyänne, joka pitää laittautumisesta tai haluaisi kovasti jotain tälläistä kivaa hemmottelua. Ihan ehdoton lahjavinkki!

Itse kävi tänään goldeneyeslashes ripsistudiolla huoltamassa ripsienpidennykseni, jotka on mielestäni hyvin luonnolliset, mutta silti tuovat särmää katseeseen. Innostuimme samalla kuvaamaan vähän prosessia ja halusin julkaista kuvia blogiini teille näytiksi, sekä kertoa vähän enemmän, mitä siinä käytännössä tapahtuu, kun menee ripsistudioon ottamaan ripset! Ensin tietenkin varaat ajan, joko puhelimitse tai netissä. Kerro toiveesi, että haluatko tuuheat/pitkät ripsienpidennykset vai klassiset, eli vähän neutraalimpaan tyyliin sopivat ripset(Kotisivuilta/Facebook sivuilta löydät viralliset nimitykset haluamillesi ripsienpidennyksille, esim dramatic volume jne). Paikalle mennessäsi on hyvä olla ilman silmämeikkiä. Täytät ensikertalaisena lyhyen lomakkeen, jossa kerrot mahdolliset allergiasi, ne otetaan tietysti huomioon, sitten voit vielä kertoa toiveitasi ripsienpidennysten suhteen. Kaikki on mahdollista, eli voit haluta lyhyet sekä tuuheat tai pitkät ja tuuheat, jne… Vaihtoehtoja on riittämättömiin ja goldeneyelashes:ssa asiakaspavelu on 5/5 tähteä, joten henkilökunnan kanssa on todella helppoa sekä miellyttävää keskustella, eikä jää koskaan pahaamieltä, ettei sinua oltaisiin kuunneltu ja tehty työ päin mäntyä! Itse jään monesti suustani kiinni, jopa toimenpiteen jälkeenkin sekä sen aikana höpisen aika usein, heh. Toisaalta, siinä mukavassa tuolissa on kiva ottaa pienet päiväunetkin.

@Veroonika Laurits.

Goldeneyelashes henkilökuntaan kuuluu mm: Monika Simm, joka poseeraa ylläolevassa ulkokuvassa kanssani. Monikalla on pitkä historia ripsienpidennysten parissa, se näkyy hänen hyvin tarkasta työnjäljestä, sekä häneltä voi varata aikaa, myös jalkahoitoon. Veroonika Laurits, joka tekee kuvassa minun ripsihuoltoa sekä tekee tosiaan muutenkin ripsienpidennykseni, hän on aivan paras ripsitekijä, sekä sen lisäksi mahtava meikki-artisti! Heidän lisäkseen goldeneyelashes ripsistudiolla työskentelee, Hanna Koivistoinen,   sekä Maria NuutinenKaikki ovat super taitavia työssään.  Hyvää kannattaa aina suosia, sekä tuoda esille. Goldeneyelashes toimii myös mm Lontoossa suurkaupungissa, joten siitäkin voitte päätellä, että koulutuksia sekä kokemusta näiltä kaikilta naisilta löytyy!

                                                                                       @Monika Simm.

Ja tässä teille huikea ystävänpäivä tarjous goldeneyelashes ripsistudiolta:

Ystävänpäivä on nurkan takana! ⭐️

❤️ ❤️ ❤️

👉Russian volume Dramatic look 100.-
👉Russian volume Natural look 85.-
👉Klassiset ripsienpidennykset Full set 75.-

Tarjous koskee uusia ripsienpidennyksia .
Tarjous voimassa 23.1-14.2.2017

http://www.goldeneyelashes.fi/ajanvaraus

📞 0207350060

Yhteistyössä; Goldeneyelashes ripsistudion kanssa toivotamme hyvää ystävänpäivää!
Merkitty:                                                        

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *