Me stailataan ”show” tulossa!

Hei kaikki!

Tulin vain kertomaan, että olemme ystäväni Juha Immosen kanssa keksineet uuden kivan projektin! Me aiomme stailata naishenkilön todella näyttäväksi yhteisvoimin, siitä saadaan metropolin julkkistv:n videota, kuinka toteutamme muodonmuutoksen, sekä ennen&jälkeen kuvaa stailattavasta. Meillä on käytettävänä ammattilaiskaarti tähän hommaan, eli ihan itseksemme emme ryhdy säheltämään, vaan lähinnä suunnittelemme uuden tyylin ja olemme mukana toteuttamassa tätä muodonmuutosta.

Olemme kummatkin tykänneet aina stailata kavereitamme esim juhliin, mutta tämä on ehdottomasti hauskempaa, kera ammattilaisten ja kun kyseessä on meille entuudestaan tuntematon nainen, joka suostuu mukaan muodonmuutos leikkiimme, niin odotettavissa on varmasti hulvatonta hauskanpitoa, sekä oikeasti huikea muutos! Kuvaamme ensikuussa tätä kyseistä hommaa, emmekä tiedä vielä tarkkaa julkaisu päivämäärää videolle, mutta mainostamme sitä vielä lähempänä!! Teidän ei kuitenkaan kauhean pitkään tarvitse tätä odotella, sen verran voin luvata. 😉

Me haluamme tuoda stailattavan naiseutta esille entistä enemmän, eli seksikkyyttä vähän peliin, sekä löytää yhdessä ilo laittautumiseen.  Annamme hyviksi todettua kauneusvinkkejä, sekä oman panoksemme heittäytymällä muodonmuutos leikkiin täysillä mukaan! Kävellään, vaikka korkokengillä opettaaksemme kohteelle niiden kanssa kävelyä, ellei hän entuudestaan osaa. 🙂 Kaikkea tuollaista hauskaa on luvassa, sillä tämä on tosiaankin hyvän mielen projekti, eikä mikään haudanvakava väkisin muutos, missä viedään toisen identiteetti, ei tosiaankaan. Mennään tyylillä sekä huumorilla. Tulossa on ainakin tämä yksi jakso, jos kaikki menee niin hyvin, kuin olemme toivoneet, niin aiomme jatkaa tätä useamman jakson verran. <3

Palaan tähän asiaan lähempänä, mutta nyt tiedätte mitä odottaa. 😉

  • Joni Virtanen

 

 

 

 

Me stailataan ”show” tulossa!
Merkitty:                                                    

Kommentti “Me stailataan ”show” tulossa!

  • 25.1.2017 at 23:28
    Permalink

    Olisiko Johanna Tukiainen mitään? Ei siis pahalla vaan vitsinä, vaikutat mukavalta. Olisi kiva kuulla mitä ajattelet hänestä? Varmaan iso aihe. Itse olen ainakin ensimmäisen kerran nimesi ”kuullut” jossain hänen jutuissa.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *