Ripsihuoltoa, huvireissu & meikkaavat pojat

Moi taas!

Palasin pikemmin, kuin ajattelin takaisin ”sorvin”ääreen, hehhe. Mielessäni on niin paljon asioita, jotka haluan jakaa kanssanne! Kävin tänään mm ripsihuollossa, siinä samalla laitettiin rehoittavat kulmakarvani kuosiin! Käyn sellaisessa paikassa, kuin Golden eyelashes finland ripsistudiossa, sielä minulle tehdään aina ripsienpidennykset sekä kulmakarvojen siistiminen ja se tehdään sellaisessa lankatekniikalla, jonka ripsitekijäni Veroonika osaa myös taitavasti, sekä Monika Simm on myös todella taitava ripsitekijä, sekä tekee myös jalkahoitoja!! Todella magee toimenpide, hyvin nopea sekä kivuton! Suosittelen kaikille miehillekkin tätä. Paikka sijaitsee koivukylässä ja facebookista löydätte heidän sivuille, nimellä ”Golden eyelashes finland” jonka kautta voit tehdä suoraan ajanvarauksen! Kyseisessä paikassa tehdään miehillekkin mielellään ripsienpidennyksiä, jotka eivät ole yhtä näyttäviä, kuin naisten, vaan enemmänkin tuuheammat tuomaan särmiä kasvoihin! 😉

 

Huomenna lähdemmekin ystäväni Juha Immosen kanssa, sekä Golden eyelashes:n henkilökunnan kanssa tallinnan risteilylle juhlistamaan meidän hyvin sujunutta yhteistyötä! Meillä on maailman parhaimmat yhteistyö kumppanit! Unohtamatta The Look Helsinkiä! Nämä kaikki edellä mainitut ihmiset on korvaamattomia ja olemme saaneet hyvän palvelun lisäksi, hyviä uusia kavereita heistä <3 Sellainen ei ole mikään itsestäänselvyys.

 

Juha tuli luoksemme tänään yökylään, koska tykkäämme laittautua yhdessä aina lähtiessämme juhlimaan yms! Voisimme itseasiassa tehdä jossain vaiheessa Juhan kanssa yhdessä videota, miten laittaudutaan juhliin. Meikkaamme joskus enemmän, kuin useat naiset, vaikka muut eivät huomaisi sitä! 🙂 No siitä lisää joskus toiste. Nyt hyvää yötä ja kauniita unia!

 

  • Joni Virtanen
Ripsihuoltoa, huvireissu & meikkaavat pojat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *