Minuakin kiusattiin suuresta ikäerostamme (Danny&Erika)

Tervehdys!

 

Käsittelen tässä postauksessani nyt hieman samaa aihetta, kuin edellisessä tekstissäni. Olen nimittäin tosi pöyristynyt, mihin sävyyn ihmiset kommentoi sosiaalisessa mediassa musiikkoparin Dannyn & Erikan ikäeroa!! Miten helv*tissä kenenkään parisuhde jaksaa kiinnostaa, niin kovasti muita ihmisiä viikosta ja kuukaudesta toiseen?? Kyseessä on kaksi aikuista ihmistä, suuresta ikäerosta huolimatta, eli ei ole tapahtunut rikosta, eikä kenenkään rakkaus tulisi aiheuttaa noin pahaamieltä! Aluksi muutamat humoristiset memet sekä heitot saattavat hauskuuttaa itse pariskuntaakin, mutta nyt se on enemmänkin muuttunut ilkeämieliseksi ja jatkuvaksi pilkkaukseksi. Ei siis mikään ihme, että pariskunta oli lomantarpeessa ja halusi vaihtaa maisemaa! Suomessa ei voi edes rakastua ilman, että joku pahoittaa mielensä ja aloittaa kiusaamisen…

Fiilaan myös  Erikaa täysin, koska olen itsekkin nuorempi osapuoli parisuhteessa, jossa ikäeroa 25vuotta! Kun paljastin aikoinaan blogissani ikäeromme, niin se ilkeä parjaaminen kesti vuosia! Kuulin olevani rahanperässä, miesystävääni nimitettiin pervoksi ja sanottiin, että meidän rakkaus ei voi olla todellista, huoh. Se oli aluksi rankkaa, mutta äkkiä tajusin, että kyse on vain heidän (kommentoijien) sairaista mielikuvista, ehkä he itse kulkevat hataralla mielenterveydellä elämässään ja purkavat anonyymina fantasioitaan sivustoilleni. I dont give a damn, not anymore. Mulle riittää, että minulle rakkaat ihmiset, eivät ole koskaan edes leikillään pilkannut ikäeroamme, eikä se ole ollut ikinä puheenaiheena! Se on lähipiirilleni hyvin normaali asia. Jos joku saa kiksejä ajatellessaan, että haen isähahmoa, niin go for it! Ei se hetkauta minua tai elämäämme mitenkään. 😀

 

Tottakai pitää paikkaansa, että seurustelu huomattavasti vanhemman miehen kanssa takaa vakaan talouden, mutta samalla myös vakaan parisuhteen, koska kypsempi kumppani on nähnyt jo maailmaa, osaa sitoutua ja kaipaakin jo tasapainoista elämää, niinkuin minäkin. Kirjoitin facebook sivuillani(kin) että ihmisten tulisi hankkia oma parisuhde tai jos omaa sellaisen, niin keskittykööt siihen sen sijasta, että työntää nokkansa muiden elämään. Jokaisella meillä on asioita, joita joku ei ymmärrä, eikä pidäkkään, mutta se on ihan oma ongelma, eikä se ole pätevä syy loukata toisia.

 

Toivon kaikille paljon positiivista energiaa vuoteen 2017 sekä rakkautta!! Kukaan ei voi tuomita toisten rakkautta tai sanoa, mikä on aitoa ja mikä ei. Useimpi sanojista ei tiedä aitouden merkitystäkään, heh. See ya <3

 • Joni Virtanen
Minuakin kiusattiin suuresta ikäerostamme (Danny&Erika)

2 kommenttia “Minuakin kiusattiin suuresta ikäerostamme (Danny&Erika)

 • 9.1.2017 at 00:40
  Permalink

  Töitähän sinä itse et kuitenkaan tee vai teetkö? Et taida myöskään opiskella vai? Laiskuutta vai mitä? Toisin sanoen elät vanhemman elättäjäsi rahoilla täysin vai? Kuuluuko edellä mainittu siihen kulttuuriin ja mistä sinä tulet? Laiskuutesi lisäksi olet tyhmä kuin saapas. 😅😄😆

  Vastaa
  • 9.1.2017 at 10:06
   Permalink

   No kyllä satun tekemään töitä! 🙂 Kiitos kysymästä, heh. Minkä perusteella luokittelet minut laiskaksi? Varmaan vietätkin päivät/illat kanssani? Voit vapaasti kommentoida, myös omalla sähköpostillasi tekaistun sijaan. 😀 Nimimerkkisi kertoo jo sen verran, ettei sinua voi ottaa vakavasti, mutta vastasin nyt kerrankin tälläiseen typerään kommenttiin, kun itketään ”mikset ikinä vastaa kritiikkiin” tässä nyt aika pitkäkin vastaus ja kehoitus katsomaan peiliin, hankkimaan positiivisuutta päiviisi <3 Kaikkea hyvää sinulle jatkoon!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *