Peitän hymyni botoxilla – Terveiset Rosannalle

 

Tervehdys!

Ajoittain, sitä herää, että mitä vittua teet ihmisillä sun elämässä, jotka ei kuuntele sua, arvostelee tai muuta paskaa. Palaan aiempaan blogiini, jossa mainitsin mm Rosanna Kuljun. Millä meriiteillä, hän edes on katsomatta mua päin? Saati puhuu mulle ikävään sävyyn? Hän ei ole mitään. Ei ainakaan tuolla paska asenteellaan. Hänellä on vähän kaikkien kanssa riitaa, mitä olen lukenut nyt mediasta sekä kuullut yhteisiltä tutuilta. Eräänkerran ystäväni totesi Rosannalle ”Nyt pikkutyttö jotain kunnioitusta” Niin hän vastasi ”Tuleppa sanomaan tuo miehelleni”- No mitä miehesi tekisi? Hakkaisi tai pyytäisi, ettei pientä Rosannaa saa kiusata? Hanki apua tyttö! Tuo ei ole normaalia, millään tasolla. Jos olet julkisuudenhenkilö, elät pilvilinnoissa, niin sanomattakin selvää, että sieltä pudotetaan ajoittain.

Mä en ole kenenkään kynnysmatto, tiedän omanarvoni ja tiedän, miten mua tulee puhutella. Jos minusta ei tykätä, niin pidä se omana tietonasi, älä silti kohtele mua, kuin saastaa. Martina on mielestäni rehti sekä aito nainen, jolla on vahvat mielipiteet. Minusta Rosanna ei ansaitse missiemo titteliä, häntä on syytetty julkisesti kiusaamisesta aiemminkin missejänsä kohtaan. Tämä ei ole mikään minun päähänpisto tai väittämä.

 

No, vaikka aloitin paasaamalla Rosannasta, mutta tämä liittyy kaikkiin ihmisiin, jotka käyttäytyvät vastaavasti. Kotikasvatus on suuri tekijä, näissä asioissa. Jo lapsena tulee vanhempien opetella käytöstappjen alkeet, jotka myöhemmin kehittyvät, jos vain olet hyvässä seurassa. En pitäisi ystävinä ketään, ylimielistä kiusaajaa, jotka haluaa päteä asioilla, joilla ei oikeasti ole merkitystä elämässä.

 

En enää käy enää kaikissa kissanristiäisissä, joissa näyttäydytään periaattella, kun sain kutsun, niin minun täytyy olla nyt suosittu, kun sain kutsun ilmaisen viinan bileisiin ja tunnen kuuluvani seurapiiriin. Pelkkää pinnallista paskaa koko touhu! En voisi edes virnistää tekohymyä enää juhlissa botoxin takia, joten siitäkin syystä minun on turha mennä patsastelemaan mukamas vaikutusvaltaisten ihmisten keskelle nauttimaan alkoholia tai kuuntelemaan tyhjiä puheita ”isoilta tyypeiltä”

 

Mä olen päästä varpaisiin feikki ulkokuoreltani, mutta nyt puhutaan ihmisten luonteesta, joka on valitettavasti monesti 100% sitä itseään. Jumala ja kirurgi on tehnyt loistavaa yhteistyötä ulkonäköni suhteen. Muiden huomioon ottaminen, ystävällisyys on tullut lähinnä kovista kokemuksistani. Minua on kiusattu 1-9lk asti peruskoulussa eritavoin, enemmän henkisesti. Kärsin edelleen traumoista, enkä voi opiskella. Onneksi elämäntilanteeni on sellainen, että pärjään ilman koulutusta. Unelmani on luoda ura, menestyä ja saada tulevaisuudessa vähintään yksi lapsi. Siitä voin kirjoittaa ihan oman blogin.

                                                                     

                                                                            – Joni Virtanen

 

Yhteystiedot:

Email. [email protected]

Facebook: Joni Virtanen

Instagram: Official.jonivirtanen

Peitän hymyni botoxilla – Terveiset Rosannalle
Merkitty:                                                    

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *