Evs jälkifiilis – Huikea huulitarjous Hki-Oulu!

Hei kaikki!

Viimetorstaina koin elämäni ensimmäisen suoranlähetyksen, jossa minua haastatteli Maria Veitola minun käynnissä olevasta Ihmis-Ken projektistani. Marian haastateltavana oli oikein miellyttävää ja oikeastaan kun näin hänet ensimmäiset 5sekunttia kaikki kauhutarinat hänen veemäisyydestään katosivat. Minulle on syntynyt vuosien saatossa hyvin vahva ihmistuntemus ja kyllä pitää paikkaansa, että silmät ovat ihmisen sielunpeili, sieltä näkee yhtä sun toista. En halua arvostella ketään, mutta en ymmärrä ihmisiä, jotka jälkeenpäin valittaa, jos olisin itse mennyt jäihin joka kysymyksestä, niin olisin itse kuitenkin itse saattanut itse itseni tilanteeseen, siitä on turha jälkikäteen ketään syytellä.

Kävimme Maria Veitolan kanssa noin 20min keskustelut haastattelusta ennen h-hetkeä ja ymmärsimme toisiamme, kuten ajattelinkin. Hänellä on hyvä tarkoitus, mutta hyvin vahva kunnianhimo työnsä laatuun sekä loputulokseen, se on minusta erittäin voimaannutavaa. Ihmiset saattaa ottaa sen väärin. Kunnioitan hänen tyyliänsä. Ja vielä loppuun tästä EVS aiheesta, että olen erittäin tyytyväinen esiintymiseeni ja kiitos erittäin paljon kaikille ihmisille, jotka ovat tuon jälkeen antaneet ryöppyämällä kannustus/tuki viestejä!!! Sydän on puolellanne.

Ja sitten hypätään asiasta toiseen. Kävin torstai aamulla huoltamassa huuliani The Look klinikalla Helsingissä. Sain mukaani erittäin hyvät alennukset lukijoille /seuraajilleni!!!! Enkä vain puhu tälläkertaa Helsingin toimipisteestä, siihen kuuluu myös Oulu! Helsingissä huulet vain 189e  koko ensiviikon ja tarjouksen lunastatte mainitsemalla nimeni ”jonivirtanen” Koko ensiviikon ajan nyt 15.10 lähtien. Helsingin toimipiste sijaitsee samoissa tiloissa Deluxe beauty kanssa kalevakatu 30. Puh. 040 0804628

Oulussa huulet 199e koko lokakuun ajan! Tässäkin tapauksessa tuohon hintaan saadaksenne, teidän täytyy muistaa varata aika nimelläni ”JoniVirtanen” Oulun The Look sijaitsee upeissa uusissa tiloissa albertinkatu 13.  Puh: 040 1830226

Evs jälkifiilis – Huikea huulitarjous Hki-Oulu!
Merkitty:                                                            

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *