Hengissä!! Ennen & jälkeen kuvat

Hei kaikki!

Halusin tulla kertomaan teille, että olen elossa ja elämäni kunnossa. Olen saanut palautetta, miksen päivitä uutta blogia, mutta puran tällähetkellä kaiken sisällön tv kameralle dokumentissani. Tuon jälkeen ei jää kauheasti sanottavaa tai mitä haluaisin toistaa täälä sen jälkeen, kun saan tuoda isommin esille dokumentissani. Toivottavasti ymmärrätte!

Rasvaimu meni loistavasti ja olen elämäni kunnossa. Uusia toimenpiteitä jo tekeillä, mutta hiljaa hyvä tulee 😉 Niinhän sanotaan. Paljon kuvauspäiviä, muina päivinä hoidan itseäni käymällä lenkillä jne. Kuntosali on itselleni vielä haaste vaikka kovia treenejä sielä vedetään! Joudun opettelemaan joka ikisen laitteen käytön erikseen ja siihen on onneksi taitavat ihmiset tukenani.

Nyt aluksi kerään vielä hurjasti nesteitä ja lopputulokseen on aikaa kuukausia. Tässä ennen ja jälkeen kuvaa. Ennen leikkausta ja noin 3vk jälkeen. Hyvältä näyttää jo! Vai mitä ? Haluan vielä painottaa, että rasvaimu ei ollut minullekaan laihdutuskeino vaan oikotie poistaa ylimääräistä rasvaa kehostani. 🙂 Nyt syksy tuo tullessaan isoja juttuja, joista kuulette hyvin pian! En malta odottaa, että pääsen kertomaan ja varsinkin odotan dokkarini ensi-iltaa.
Ja pakko todeta, että on 10 vuodessa tyylini aika paljon muuttunut. Toki kasvokirurgia sekä muut toimenpiteet muuttaneet iän mukana sekä käytän päivittäin kosmetiikkaa korostaen nukkemaista lookkiani.
Hengissä!! Ennen & jälkeen kuvat
Merkitty:                                

2 kommenttia “Hengissä!! Ennen & jälkeen kuvat

 • 4.10.2018 at 20:05
  Permalink

  Miksi pistit ennen – kuvan? Sehän näyttää mitä Sinulla oli plösöä ja läskiä ja löysää?

  Vastaa
 • 8.10.2018 at 03:25
  Permalink

  Tosi hyvännäkönen olit kyllä ennen. Nykytilannetta en kommentoi kun haluan kunnioittaa sun ratkaisuja vaikka en niitä kyllä alkuunkaan ymmärrä. Toivottavasti koko elämäsi ei ihan pelkästään näitten kauneuskirurgia projektien ympärillä pyöri, pitäisi olla jotakin elämässä silloinkin kun jossain vaiheessa olet se valmis Ken Barbie,

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *