Seksitohtori SatuSöderströmin kyydissä: Katso video täälä ja lue mietteet kuvauksista!

 

Hei kaikki!

Mukavaa alkanutta viikkoa, näin ihan aluksi! Toivottavasti, olette viettäneet kivan kesän. Nyt ollaan kovasti syksyynpäin kallellaan, sen huomaa pimeistä sekä viileistä öistä, hyrr. Itsellä on mahtunut kaikenlaista ohjelmaa tähän kesään. Olin äsköttäin mm seinäjoella vauhtiajoissa, kun saimme sinne vip kutsut ja se oli ekakertani seinäjoella! Tykkäsin kyllä ihan paikasta, vaikka se pikkukaupunki olikin, mutta olenhan itsekkin kotoisin sellaisesta. Seinäjoelta matkasin keskisuomeen, jossa vietin muutaman päivän ja palasin kotiin. Pk-seudulla on riittänyt, myös kaikenlaista ohjelmaa, joihin sadellut kutsuja ja mielellään niissä käy pyörähtää, niin näkee ihmisiä ja kuulee hyvää musiikkia jne. Kesäisin on kivaa, kun tapahtumia riittää jokalähtöön.  Ja hei tsekatkaa mun uus kesätucca! Mitä tykkäätte?

Nyt viimeisin hauska kokemus oli  seksitohtorin Satu Söderströmin kyydissä, nettisarja missä vierailimme Juhan Immosen kanssa. Juttua riitti, vaikka ja mistä! Lisään videon blogitekstini loppuun, niin voitte itse katsoa.

Itselle seksistä puhuminen ei ole aina ollut helppoa, koska olen kokenut hyväksikäyttöä ja tuntenut olevani jotenkin likainen, jos edes ajattelin seksiä! Jännitin, ehkä hieman onko tämä minun juttuni, mutta miksi häpeäisin maailman luonnollisimpaa asiaa? Hienointa kahden ihmisen välistä yhteyttä? Satu oli niin symppis ja tiesi oikeasti, mistä puhui, se toi heti alkuunsa hyvän fiiliksen. Pystyin puhumaan seksistä ilman, että piilouduin vaivaantuneen naurun taakse kokoajan, niinkuin monet tekevät (minäkin joskus) riippuu osapuolista, joille juttelee ja kuinka avoimesti, mutta aina se ei ole noin helppoa.  Tosin seksistä puhuminen ei tule olla tosi vakavaa, niinkuin tässä jaksossa tulee hyvin ilmi!! 😀 Mutta tarkoitin lähinnä, ettei se mennyt täysin läskiksi, vaan tuli siinä ihan asiaakin huumorin välissä. Olen tavallisesti hyvin avoin ihminen, joten oli luonnollista, että avasin aika henkilökohtaisiakin kokemuksia, kun tarpeeksi innostuin aiheesta. Jonkun täytyy puhua, koska niinhän sitä tietoa jaetaan niistä asioista kamppaileville, niin myös rikotaan tabuja!

 

 

  • Joni Virtanen
Seksitohtori SatuSöderströmin kyydissä: Katso video täälä ja lue mietteet kuvauksista!
Merkitty:                                                                                        

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *