Homot vs homot – ”Miksi vihaisimme toisiamme”

 

 

Tervehdys kaikille!

 

Tulin puhumaan aika vaietusta aiheesta, nimittäin homojen keskenäisestä kilpailusta sekä vihanpidosta toisiaan kohtaan. Puhun nyt omista kokemuksista ja vähän muidenkin, mitä olen seurannut sivusta. Yksi naurettavin sekä yleisin kokemus on tulla syrjityksi homona ”homomaailmassa”, vaikka toisaalla puolustamme erilaisuutta, sen näkyvyyttä ja haemme suvaitsevuutta yhteiskunnalta, mutta hyvin paljon törmään ainakin itse ylimielisyyteen, hurjaan juoruiluun ja suoranaiseen syrjimiseen! Miksi? Ymmärrän, että me homot olemme ihmisiä, siinä missä muutkin, mutta meiltä odotettaisiin enemmän suvaitsevuutta sekä avarakatseisuutta toisiamme kohtaan, koska taistelemme sentään, siitä ketä saamme rakastaa, miksi siis ”vihaisimme” toisiamme? Tai yritettäisiin painaa muita alas?

Minut tiedetään hyvin suomen homopiireissä, koska ne on naurettavan pienet ja ymmärrän, myös homojen lempiharrastuksen, eli juoruilun, mutta miksi kohtaan aina hurjiin ennakkoluuluihin vuodesta toiseen? Vaikka olisin mukava jollekulle, niin olen kuullut, että olen tekopyhä, hullu ja hyvin paha ihminen 😀 ? Todellisuudessa kukaan näistä ei tunne minua. En murru tuollaisesta, mutta kirjoitan tätä siksi, kun minusta on hyvin kaksinaismoralistista käytöstä odottaa muilta hyväksyntää, jos et hyväksy itse ihmisiä ominaitsenään! Mitä pahaa olen henkilökohtaisesti tehnyt näille joillekkin homoille? Olen ärsyttävä, koska olen ystävällinen takaisin tai ilkeä heille, jotka ovat minulle ilkeitä? Mikään ei ole tuntunut toimivan näissä piireissä, että olisin tuntenut ikinä itseni tervetulleeksi seuraan, silloinkin olen tuntenut läpitunkevia katseita sekä sivussa ilmehtimistä olettaen etten huomaisi moista. Voin sanoa, että olen rakentanut silmät selkäänikin, joten en ole mikään ihan tyhmä! 🙂

Olen kuullut, myös muiden kärsivän tälläisestä syrjimisestä homopiireissä, vaikka he olisivat ihan taviksia, mutta muuten persoonallisia tavalla tai toisella, niin ilkeä juoruaminen, kiusaaminen alkaa tuota pikaa! Katseita pyöritetään jos astelee homobaariin ja ohimennessä on jo isketty monta puukkoa selkään (kuvainnollisesti) En ansaitse tuollaista, eikä kukaan muukaan! Nyt haastan just sinut, olemaan extra ystävällinen, jos satut kuulumaan seksuaalivähemmistöön ja tukemaan muita, sekä kohtelemaan toisia, niinkuin haluisit sinua kohdeltavan! Tämän vuoksi esimerkiksi seurustelukumppanin kohtaaminen on ollut aina todella hankalaa, koska haluan pysy erossa tuollaisista piireistä, joissa ollaan ilkeitä ja erittäin sisäsiittoisia.

 • Joni Virtanen
Homot vs homot – ”Miksi vihaisimme toisiamme”
Merkitty:                                        

4 kommenttia “Homot vs homot – ”Miksi vihaisimme toisiamme”

 • 25.7.2017 at 03:55
  Permalink

  Ehkä kaikki on vaan kateellisia sulle kun olet niiin hyvännäköinen, kuuluisa ja elämäsi on muutenkin niin upeeta…

  Vastaa
  • 26.7.2017 at 11:22
   Permalink

   Ymmärrän kyllä sarkasmisi, mutta tuoko nämä seikat sinun mielestäsi ihmiselle suuren onnen? Hyvännäköisyys sekä kuuluisuus? Surullista, jos näin! 🙁

   Vastaa
   • 23.8.2017 at 02:21
    Permalink

    Tuskin tuovat mutta suuri osa ”scenessä” pyörivistä homomiehistä kuvittelee niin. Itse olen kateellinen sulle (ihan pikkuriikkisen vaan!) lähinnä siitä, että olet(te) pystynyt rakentamaan vuosia kestävän parisuhteen. Joku toinen voi olla siitäkin niin kateellinen, että alkaa levitellä ilkeitä juoruja tms.

    Vastaa
 • 29.7.2017 at 15:30
  Permalink

  Tämä artikkeli kertoo kaiken tästä puolesta, kiitos!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *