Pride-viikko & Drag queeninä Maria Monden keikalla!

Moi kaikki!

Kulunut viikko on ollut todella tapahtumarikas! Olen verkostautunut uusiin mahtaviin ihmisiin, sekä luonut tulevaisuuttani uusinkujein. Hihassani on aina monta ässää, siksi vuosi vuosien jälkeen olen edelleenkin maisemissa, koska en ole antanut minkään epäonnistumisen vaikuttaa koko elämääni, vaan yritän uudestaan! Esiinnyin nyt 28.6 keskiviikkona ihanan Maria Monden taustalla drag:na. Kuvat kertookin enemmän, kuin tuhat sanaa! Meillä oli super hauskaa, siis mieletön fiilis! Maria Monde esiintyi helsinkiläisessä homo yökerhossa (Herculeksessa) Avasimme tyylikkäästi, sekä räiskyen pride viikon upealla showlla! Tänään lauantaina prideviikko päättyykin pride-kulkueeseen, jossa vuonna 2014 iltalehti kuvasi minua, kun teki kahden aukeaman haastattelun minusta. Tänävuonna aion kohauttaa asullani todenteolla! Annan vähän vinkkiä ja postaan tämän blogin alimmaiseksi kuvan uusista kengistä, jotka sain tänään pride tapahtumaa varten!!! Sanotaan, vaikka että niissä on munaa!

Jotenkin hassua, kun olen drag saan kehuja mielettömästi, niin miehiltä, kuin naisilta.. Tein eilen testimeikkiä, minkä taion prideihin ja luin samalla kommentteja pitkin somea dragistani ja itkin tekoripset päästäni kirjaimellisesti. Olen iloinen, että olen jossain hyvä ja ihmiset kunnioittavat orastavaa uraani, niinkuin kuuluukin. Olen todella otettu, niistä ihanista tsemppaavista kommenteista. Toivotan kaikille seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta oikein ihanaa loppukesää, sekä pridea!! Ollaan luojan luomia, jokainen kaduntallaaja, eikä seksuaalisuus määrittele meitä ihmisinä. Voimme olla uskollisia, hyviä sekä rakkaita ystäviä,veljiä,siskoja,äitejä,isiä ja mitä vaan! Make you dreams come true and listen your heart <3

Tässä viimeisimmässä kuvassa on nämä aiemmin mainitut upeat kengät!! Näistä tunnistaa minut pride härdellien seasta. 🙂 Jos tehdään drag:a niin tehdään se tyylillä!!!

 

 • Joni Virtanen
Pride-viikko & Drag queeninä Maria Monden keikalla!
Merkitty:                                                

4 kommenttia “Pride-viikko & Drag queeninä Maria Monden keikalla!

 • 23.7.2017 at 17:41
  Permalink

  Ihana oot Joni <3 Love, Maria Monde

  Vastaa
  • 24.7.2017 at 17:04
   Permalink

   Itse olet!! <3

   Vastaa
 • 11.8.2017 at 09:31
  Permalink

  Ihan mahtavan näköinen olet Drag Q:na Joni! Ja Maria Monde on myös käsittämättömän kaunis!

  Vastaa
  • 14.8.2017 at 15:24
   Permalink

   Kiitos ihana! <3

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *