Kauneuskirurgia pelasti terveyteni – kokemuksia ja selitystä kauneuskirurgiasta!

Tervehdys taas!
Ajattelin tälläkertaa avautua vuosien aikana muuttuneesta ulkonäöstäni, jota on tosiaan muokkailtu kirurgin veitsenalla, niinkuin pienillä täytehoidoillakin. Esimerkiksi: poskipäiden kohotusta, huulientäyttöä ja mesolangoilla hoidettu kaksoisleukaa, botoxilla kohotettu kulmia. Miksi halusin muuttaa ulkonäköäni? Miksi jotkut turvautuu kauneusoperaatioihin, niihin koitan tässä vastata. Itse en ole missään vaiheessa halunnut muuttaa ulkonäössäni radikaalisti muutakuin nenääni, jonka takia olinkin valmis, ihan kirurgiseen leikkaukseen asti!

Massiivinen nenäni alkoi häiritsemään mua siinä 16vuoden ikäisenä ja sanoinkin määrätietoisena, että vielä joskus teen asialle jotain ja niin teinkin 1,5 vuotta sitten, kärsin hyvin pahoista paniikki/ahdistuskohtauksista, jotka liittyivät isoon nenääni, niin hassulta kuin kuullostaa, niin pystyin lopettamaan paniikkilääkitykseni nenäleikkauksen jälkeen.Muuten olen halunnut vain korostaa kasvojeni piirteitä täytehoidoilla, esim meidän suomalaisten huulet tuuppaa olemaan aika onnettomat, varsinkin ylähuulet tuskin näkyvät monilla :O Siinä alkuperäinen syy, miksi ryhdyin täyttämään niitä ja nyt kun vihdoin löysin sopivan lopputuloksen, niin olen vain ylläpitänyt tätä nykyistä muhkeutta. Poskipäitä minulla taas ei ollut johtuen etnisestä taustoistani, joita myös omaan, niin siksi halusin pohjoismaalaiset korkeat poskipäät, itseasiassa suunnitelmissa nostaa niitä vielä entisestään! 🙂

On harhaluulo ajatella, että huonon itsetunnon omaavat juoksevat kirurgin veitsen/piikin alle. Hyvinvointi tulee lähteä ensin sisältä, kun on henkisesti sinut itsensä kanssa, niin on helppoa löytää omapolku ja sisäinen rohkeus! Ei tarvitse tuijottaa harmaata peilikuvaansa, vaan rohkeasti hakea uutta särmää nykyaikaisin keinoin, se piristää itseään, mutta niin kumppaniakin tai ellei ole kumppania, vaan sinkkumarkinoilla, niin varmasti miehet/naiset huomaavat uuden vetovoimasi! Jokainen pienikin ”kasvojenkohotus” nostattaa viehätysvoimaasi.

Kauneusoperaatiot herättää mielipiteitä suuntaan, jos toiseenkin, niin se on alusta asti ollut. Sanon tähän väliin kaikille lukijoilleni, että ei pidä välittää perässä huutelijoista, sillä niitä on aina elämässä! Teit tai   sanoit mitä tahansa elämässäsi, niin kritiikkiä tulee, no toki toisille enemmän kuin toisille ja sillekkin on varmasti syynsä. Haluan nyt vastata muutamaan kuulemaani kritiikkiin liittyen kauneuskirurgiaan. Monesti mm sosiaalisessa mediassa nimitellään tyhmäksi tyrkyksi, jos omaat muhkeat huulet, mutta miksi ihmeessä? Ihan sama, kun sanoisin, että kaikki pottunenäiset haisevat ja harvahampaiset, olisivat vajaita?! Hmm. Eihän niin voi ajatella, toki some vääristää monien nuorten elämänkatsomusta, näinkin pienissä asioissa.
Ennen nenäleikkaukseen menoa sain kuulla paljon, miten minusta voi tulla Michael Jackson kopio ja näytän todella epäluonnolliselta. No hänen nenäänsä operoitiin useita ja niin useita kertoja, että yhdellä leikkauksella samaan pisteeseen olisi jo aika saavutus päästä! Toisekseen, varsinkin ulkomailla nenäleikkaus on suhteellisen normaali kauneusoperaatio, niitä tehdään paljon ja maailmalla erikoistutaan leikkaamaan neniä, esim kreikassa, jossa kävin The Lookin kautta oli oma nenäspesialisti! Minun nenäleikkaukseni jälkeen monet näistä ”Michael Jackson kopio” huutelijoista tulikin sanomaan, miten luonnollinen ja onnistunut lopputulos onkaan. Eikä sillä että välittäisin mitä mieltä muut ovat, mutta olin hivenen huvittunut alunperin jo näistä epämääräisistä kommenteista, koska en itse koskaan ajatellut nenäleikkauksen tekevän minusta oudon näköistä, vaan osasin kuvitella mielessäni juuri tämän saadun lopputuloksen.


Täyteaineisiin liittyen taas kuulen paljon, että minuun pistetään vierasta ainetta tai botoxia(hermomyrkkyä), kun täytän huuliani tai kasvojani Hyaluronihapolla, eli hyaluronaani on suurimolekyylinen mukopolysakkaridi eli glykosaminoglykaani, jota valmistetaan solukalvoilla ja sitä on ihmiskehossa soluvälitiloissa. Se imee itseensä vettä ja sillä on täkeä merkitys sellaisten kudosten osien ravinteiden kuljetukselle, joissa ei ole verisuonia mm. side- ja hermokudoksessa sekä iholla ja limakalvoilla. Hyaluronihappo on tärkeä osa rustokudosta. Hyaluronihappoa käytetään suun kautta tai pistoksina nivelvaivoihin ja sairauksiin, haavaumien ja palovammojen hoitoon sekä ihon hoitoon ja kosmeettisiin toimenpiteisiin täyteaineena! Siinä teille siis faktaa!
Botoxia olen ottanut mm otsan alueella nostaakseni kulmiani ja siten avartaen katsettani entistä enemmän. Botox on hermomyrkky, mutta ihan moniin vaivoihin auttava lääke, kuten migreeniin, liika hikoiluun jne. Sitä käytetään myös kosmeettisiin toimenpiteisiin. Tietämättömien mielestä botoxia voi ottaa ryppyihin vasta vanhana, jos ottaa! Botox kuitenkin tehoaa parhaiten niihin ryppyihin, jos aloitat säännöllisen käytön jo nuorempana! Se on ikäänkuin ennaltaehkäisevä lääke ryppyihin. 🙂 Siinä teille taas uutta tietoa! Ja kaikki toimenpiteet on minulle tehty The Lookissa Helsingissä ja leikkaus tosiaan kreikassa.
Kirjoitin jatkossakin mielelläni kauneuskirurgiasta, sen mitä itse tiedän, omista kokemuksista sekä uusista mahdollisista operaatioista infoan tänne blogiini. Kiitos kaikille, että jaksoitte lukea taas tekstini ja vierailitte sivuillani. Olen erittäin kiitollinen <3 Mukavaa & rauhallista joulua kaikille! Seuraavaksi kirjoittelenkin joulunvietostamme ja sen sellaisista asioista…;)
– Joni Virtanen

Kauneuskirurgia pelasti terveyteni – kokemuksia ja selitystä kauneuskirurgiasta!
Merkitty:                                            

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *