Jouduin salaamaan homouteni ja se oli raskasta!

Hei uudet ja vanhat seuraajat! Tervetuloa tänne metropolin blogiini. Täälä käsittelen elämääni, mielipiteitä sekä harrastuksiani yhtälailla, kuin edellisessä blogissa(mikä nyt tauolla) Ruudun toisella puolella on varmasti ihmisiä, jotka eivät tiedä minusta kauheasti, mutta lukekaas värikäs”cv:ni” medianpyörteissä, vaikka pääsääntöisesti olen tunnettu  bloggaajana, sekä ennen näitä hyvin tunnettuja tubettajia julkaisin videoita youtubeen viikottain elämästäni, sitten kiinnostus lopahti juuri huonoon aikaan, sillä nykypäivänä silläkin harrastuksella tehdään hyvin paljon rahaa ja raha on aina tervetullutta! Tässä tulee nyt pieni katsaus menneisyyteeni, miten kaikki alkoi ja miksi sitä kirjoitellaan nyt tässä…

Haaveilin 16-vuotiaana kovasti julkkisena olemisesta, se tarkoitti minulle tuolloin rahaa, valtaa ja pakotietä todellisuudesta. Ai mitä halusin pakoon? Minulla on ollut aika tapahtumarikas lapsuus/nuoruus ja tulen jatkossa kirjoittamaan siitä omat lukunsa, mutta näin lyhyesti esim koulukiusaaminen, siihen päälle jouduin peittelemään homouttani, jonka tiesin jo 13vuotiaana mm nämä seikat aiheutti sen että maailmankatsomukseni oli hyvin vääristynyt. Myöhemmin olen sen kantapään kautta ymmärtänyt, kun lähipiirissäni on paljon vahvasti esillä olevia julkisuuden henkilöitä, että julkisuus ei ole lahja tai etuoikeus, se on monesti myös rasite ja valtava sellainen, varsinkin kun mediassa käsitellään mielellään vastoinkäymiset kissankokoisin kirjaimin.

Myöhemmin 18-vuotiaana kirjoitin suosittua blogia myspace- nimisellä sivustolla, johon ihan oikeat artistit sekä amatööritkin jakoivat musiikkiaan ja kirjoitti mm blogia. Olin vielä 18- vuotiaana täysin lapsi ja omasin todella hyvän itseluottamuksen, ehkä jopa sairaalloisen itsetietoisen asenteen, huh. Kuvittelin olevani musikaalinen ja tein harrastus pohjalta musiikkia, josta myös Mtv3 uutisoi ”Niko Saarinen Rap:sta” heh. Se oli silloinen unelmieni täyttymys, vaikka artisti nimenikin kirjoitettiin väärin: http://www.mtv.fi/viihde/televisio/artikkeli/bb-nikosta-on-jo-vaannetty-rap-biisi/2894438

Minut tunnettiin melko kärkkäistä blogiteksteistä tai no suorastaan tylyistä, minut tunnettiin myös huomionhakuisuudestani, jota en suinkaan peitellyt missään kohtaa. Suututin monia ihmisiä asenteellani, joka on täysin ymmärrettävää, nyttemmin häpeän tuota tyhmyyttäni, mutta mennyttä ei tule katua, koska olen kuitenkin selvinnyt hengissä tähän päivään asti, niin kai olen jotain oikein tehnyt sekää rakentanut hienoja kaveri/ystäväsuhteita, parisuhteen ja 4vuotta mennään! Nuoruuden toilailut…Who cares?

Minut ollaan bongattu mediassa julkisuudesta tuttujen, enemmän tai vähemmän kohubondien seurassa, sekä olen juhlinut aina mahdollisuuksien mukaan kutsujuhlissa julkkisten seurassa. Heinäkuussa 2014 annoin ensimmäisen kerran syvällisen haastattelun liittyen lapsuuteen/nuoruuteeni, minkälaista on kasvaa perheessä, jossa ei suvaita homoutta, siinä ohessa kerroin Drag queen harrastuksestani. Tässä vuosien verralla, eikä niin kauaksikaan tarvitse mennä, kun mediassa uutisoitiin vähän ikävään sävyyn väitetystä ”pahoinpitelystä” sellaiset asiat julkisuudessa minua häiritsee, koska ihmiset uskovat kaiken lukemansa, eikä todellisuudella ole enää mitään merkitystä.

Ja niin olin myös ensimäisen hottikset-kauden kuvauksissa mukana muutamaan otteeseen ystäväni Juha Immosen tukena, josta tulin tutuksi, myös uudelle yleisölle. Viimeisin minuun koskeva juttu mediassa olikin käsivarttani koristava Saara Aalto tatuointini! Siitä kirjoitettiin hyvin monessa lehdessa, mm: Me Naiset, Iltalehti, Iltasanomat, Iltamakasiini, Seiska : D Minuun otettiin myös yhteyttä suoraan Uk xfactor:n tuotannosta ja pyydettiin lupaa näyttää sielä brittien xfactor extrassa! No tottakai suostuin ja nyt tatuointini on ehkä maailman kuuluisin! : ) Eli jos ei tullut selväksi, niin kyllä! Olen kova Saara Aalto fani! Onnea Saaralle huikeesta X factor matkasta, upeista esityksistä ja inspiroivasta persoonastaan.

Tänne blogiini on tulossa paljon erilaisia, hyvin mielenkiintoisia aiheita käsiteltäväksi, niin omasta elämästäni kun muutenkin yleisellä tasolla tunteita herättäviä asioita. Lisään myös välillä videoita, ihan vaihtelun vuoksi. Vielä kerran…Tervetuloa ja kiitos kun jaksoit lukea ensimmäisen blogitekstini loppuun. Nähdään pian! < 3

Jouduin salaamaan homouteni ja se oli raskasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *