Kuulumisia, big brother ym asiaa

 

Multa on kysytty paljon somessa, mitä mieltä olen Big brotherista tai ylipäätään asukkaista? Rehellisesti sanottuna, en ole ehtinyt katsoa yhtään jaksoa, saati traileria kyseisestä ohjelmasta, heh. Mun oma elämä on yhtä bb:tä. Oikeastaan mun pari kaveria on kommentoinut asukas Keviniä? Hän on muunsukupuolinen ja talossa on tietääkseni, myös himo uskovainen mieshenkilö, hänen nimeään en nyt muista, enkä jaksa googlata. Ihan mielenkiintoinen tiimi bb-talossa uskoisin, heh. Itse en voisi raottaa 24/7 elämääni, vaikka sitä kaikinmuin tavoin saatan tehdä, mutta 24/7 kamerat, olisi minulle liikaa. Olen myös erittäin mukavuuden haluinen, joten en lähtisi nolaamaan itseäni taloon olemalla kokoajan kaikesta hankala.

Olen tosiaan antanut luovuuden taas kukkia, joten kehittelen omia proggiksiani tässä kokoajan kovaa vauhtia. Olen maininnut, että olen tavannut mm biisintekijöitä. En voi avata asioita, sen enempää. Perästä kuuluu, niinkuin sanotaan! Olen kuitenkin elämäni vedossa, olen saanut ahdistustani lievennettyä, kun olen saanut ympärilleni puuhasteltavaa sekä aloitan salitreenit. Tälläkertaa olen jo ihan palkannut personal trainer:n, joten tää ei voi mennä puihin! EN anna sen mennä. Mun on mentävä epämukavuus alueelleni, jotta saavutan asioita, muuten junnaan koko elämäni paikoillani, enkä halua sitä.

Ja asiasta kukkarukkuun! Minun entinen instagram tilini hakkeroituun, aivan kuten Rita Niemen. Tänään skarppasin ja avasin uuden profiilini instagramiin:” jonivirtanen.virallinen ” nimellä löydät minut instagramista. Tervetuloa, myös sinne seuraamaan elämääni kuvien muodossa.

 

Joni Virtanen

 

Kuulumisia, big brother ym asiaa
Merkitty:                                                            

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *