Huomenna kutsuu Turku! – Miksi?

 

Torstai on toivoa täynnä, toivottavasti näin. Istahdin aamupäivä kahvin kanssa tietokoneen ääreen, avasin blogini ja halusin tulla kertomaan teille jotain, ihan tavallista päivästäni. Odotan, juuri soittoa personal trainer:lta, joka bongasi mut ravintolan edestä. Hän tunnisti minut entuudestaan ja oltiinkin keskusteltu somessa aiemmin tästä mun tilanteesta, kun en saa millään kunnon treenejä aikaiseksi. Inhoan hikoilua, mutta tuloksia ei voi saada ilman pientä kipua ja tuskaa! Näin se vain on.

 

Tänään mulla on siivouspäivä, koska huomenna lähden Turkuun kavereiden omistamalla Erotic Club showtime strippariclubille, sielä soittaa mm Dj- Amanda Harkimo jne.  https://www.facebook.com/showtimeturku/?__tn__=%2CdHH-R-R&eid=ARCiMSv3jSCps9yW-t7-NN3NW5Y5fk7W5TSr68cXKW0BO56lXqM4Iu4OGF_y1X7ybhfY0oizPBNCtOaf  Tässä linkki kyseiseen tapahtumaan, jonne olen tulossa seurueeni kanssa. Kaikki Turkulaiset tai mistä olettekin, niin tulkaa paikalle ja tervehtimään, mikäli haluatte tavata mut. 🙂 Hauskaa ainakin tulkaa pitämään.

 

Nyt juon toista kuppia kahvia ja mietin ehdinkö luonaalle kaverin kanssa, vai syönä kaapistamme jotain rehuja, sillä lihaa en enää oikein koske, mutta en ole vege tai kasvissyöjä. Ei vain maistu tällä hetkellä. Voisin seuraavassa blogissani ottaa kantaa hieman Big Brotheriin, mitä mieltä olen kenestäkin ja ylipäätään formaatista. Kysymyksiä saa lähettää, sekä muita kivoja ehdotuksia, joista haluaisitte mun kirjoittavan.

 

Palaan pian. xoxo

 

Yhteystiedot: [email protected]

Facebook: Joni Virtanen 

Huomenna kutsuu Turku! – Miksi?
Merkitty:                                    

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *