Aloita kasinoseikkailu Casumolla!

Talleta 25€ ja saat 75€ pelirahaa sekä 200 ilmaiskierrosta!

  1. Siirry Casumon sivulle.
  2. Ensimmäinen talletuksesi kolminkertaistetaan 25€ -> 75€.
  3. Saat lisäksi 200 ilmaiskierrosta Starburstiin.

Ensimmäinen askel suoritettu

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Hei kaikki!

Pahoittelen jo valmiiksi mahdollisia kirjoitusvirheitä, sillä kirjoitan blogini tälläkertaa puhelimella.

Halusin tulla kertomaan tämän hetken kuulumisia teille, olin 30.8 torstaina rasvaimussa ja rasvaa imettiin eripuolilta kehoani.  Tuun esittämään myöhemmin ennen ja jälkeen tuloksia, mutta tämä prosessi jatkuu mahdollisimman pian salitreenillä, kunhan vain kykenen rehkimään tarpeeksi kovaa! Treenit tulee olemaan rankkoja. Halusin nopeuttaa prosessia poistamalla kehostani kyseisellä toimenpiteellä ylimääräiset huonot rasvat, joita oli kertynyt valitettavasti.

Edessä on vielä paljon tekemistä sekä toimenpiteitä. Kameramies oli mukanani ja minua kuvattiin heti leikkauksen jälkeenkin aidoimmillani. Kuvaaja, joka kuvaa dokumenttia on kotoisin Italiasta, eli kansainvälinen hyvin ammattitaitoinen herra kyseessä. Muutenkin todella osaava ja hyvä tiimi takanani, josta olen super iloinen. Minut halutaan nähdä kokonaisuutena dokumentissa, eikä haluta vain pilkata tai asettaa naurunalaiseksi. En ole mikään tyhmä, siksi olen täysillä mukana tässä.

Minulla on jotain hajua, koska dokumentti tulee ensi-iltaan, mutta siitä tulee ajankohtaisemmin mainosta jne. Elän nyt hetkessä toteuttaen itseäni haluamallani tavalla. Olen kiitollinen kaikista hyvistä ihmisistä ympärilläni ja suuresta tuesta, jota saan osakseni. Kiitos myös seuraajilleni kannustuksesta, olette monesti syypää hymyyni, kun herätessäni avaan somen tai nukkumaan mennessä suljen sen. Huomaan kaikkien kommentit, viestit ja pyrin vastailemaan teille kaikille.

En ole mikään supertähti, vaan tavallinen ihminen, joka haluaa jakaa toteen käyvää unelmaansa julkisesti. Kuvista voi nähdä, että turvotusta on runsaasti, mutta terveellisellä ruokavaliolla, vedellä sekä liikkumalla pystyn nopeuttaa paranemista. Sain hyvät ohjeet !

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Ensimmäinen askel suoritettu
Merkitty:                        

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Talleta 1€, saat 10€ pelirahaa!
Talleta 1€, saat 10€ pelirahaa!