Naapurini stalkkaa liikkeitäni

 Hei vaan!

Olen ilmeisesti saanut jostakusta naapuristani itselleni kivenkovan fanin! Hän seuraa liikkeitäni, jotka muistaa kirjoittaa avohoitopotilaiden valtaamille keskustelupalstoille, huoh. Sanon häntä faniksi, koska hän täyttää kaikki tarvittavat fanittamisen määritykset. Ymmärtäisin, jos naapurissasi asuisi Kimi Räikkönen, niin hieman tuulella käyvä ihminen saattaisi kuluttaa aikansa, sekä energiansa, hänen seuraamiseensa, mutta minun kyttääminen tuskin on kovin kiintoisaa? Ulkoilutan koiraa, käyn kaupassa tai pesen pyykkiä!! Siinä on mun normaali arkipäiväni.

Kovin suuria elämyksiä minun elämästäni ei kyllä saa. Olen aika tylsä ihminen, mitä tulee arkeeni. Koen, silti vitsailustani huolimatta, erittäin ahdistavana, että joku mielipuoli roikkuu ovisilmässä katsomassa, kun kävelen rappukäytävällä tai kuuntelee juomalasi seinässä kiinni, mitä juttelemme kotona! 😀 No hieman kärjistettyä, mutta aika hyvin oltiin perillä, keitä vieraita meillä on käynyt, tosin aika paljon huuhata seassa… En voi kertoa tässä kaikkea, mikä piti paikkaansa ja mikä ei, mutta tuli selväksi, että samassa taloyhtiössä asumme.

Mä pidän huolen, että kirjoitusten takana oleva ihminen jää nilkkiin. Kaikki kirjoitukset on tutkinnassa, koska sielä rikotaan kotirauhaani, kunniaani, eikä yksistään minun! Salaista osoitettani ei kannata jaella kokosuomelle, koska se on syystäkin salainen! Aluksi annoin asian olla, mutta minua kehoitettiin tekemään siitä tutkinta. Toivottavasti terveiseni menivät perille ja nukut tämän yön helvetin huonosti, sillä tiedolla, että kaikki talon asukkaat saavat tämän jälkeen ihan ovelle asti tiedon, mikä hullu olet. Pidän siitä huolen.

Muuten elämääni kuuluu, ihan hyvää! Olen tässä kyllä vähän sairastellut, mutta ei mitään vakavaa ja kaikki selätetään muutamassa päivässä. Ihan, kun olisin varastoinut energiaa, sillä sitä tuntuu olevan tällähetkellä mielinmäärin! 😀 Olen tänään siivoillut, pessyt pyykkiä ja seuraavaksi vaan chillailen yksin, sekä pian valmistan töistä tulevalle körmylle iltapalaa. Itselle ei oikein maistu ruoka, kun kipeenä, mutta ruoka onkin yliarvostettua.

Ensiviikonlopulla juhlitaan taas seksimessuilla, johon mut stailataan sekä meikataan Kim Kardashianin näköiseksi tai en uskalla vielä sanoa, että olisin täysin kopio, mutta jotain sinnepäin. Meikki tulee olemaan lähemmäksi hänen tyyliään ja itse mietin vielä vaatetusta. Toivottavasti nähdään messuilla! 🙂

Kuullaan taas pian!

 

Joni Virtanen

 

 

Naapurini stalkkaa liikkeitäni
Merkitty:                                                        

Kommentti “Naapurini stalkkaa liikkeitäni

  • 1.11.2017 at 03:02
    Permalink

    Julkisuuden kiroja, sähän olit aiemmin suurikin Julkisuuden Henkilö ja Johtaja, maankuulun glamourkuningattaren lähipiiriin kuulunut kohujulkkis ja ties mitä, jotkut vielä voi muistaa. Mutta inhottavia ja pelottavia tuollaiset sekopäät ovat ja voivat innostua entisestään kun saavat huomiota.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *