Syksyni alkoi dramaattisesti

Heippa kaikki!

Olen aloittanut varmaan muutamaan otteeseen blogini; ” Olen pahoillani, etten ole päivittänyt kuulumisiani hetkeen…” Vastaavasti,  no nyt tosiaan on vierähtänyt viimeisestä blogista tovi ja syystä, että… Mua todella masentaa alkusyksy, ihan kuin katoaisin johonkin rinnakkaistodellisuuteen, enkä kykene siinä tilassa pukemaan ajatuksiani tekstinmuotoon! Hyvä kun pääsee sängystä ulos ihmisten ilmoille sekä hoitamaan pakolliset askareet.

Nyt fiilikseni, ovat jo tasaantuneet ja oikeasti pidän syksyn tunnelmuudesta! On ihanaa käpertyä omankullan kainaloon kynttilöiden loisteessa tai pimeänä syysiltana lämmittää sauna, sen jälkeen istahtaa kylpytakki päällä partsilla juoden punaviiniä, kuunnellen melankolisia ballaadeja. Kuvitelkaa tuota mielikuvaa. Puhumattakaan, miten romanttisia on puista putoilevat punaruskeat lehdet onkaan. Kaikissa vuodenajoissa on oma taikansa, ne on meidän suomalaisten rikkaus!

Tässä luovan taukoni aikana on tapahtunut yhtä sun toista, niin hyvässä kuin pahassa ja niinhän se elämä tuuppaa menemäänkin. Lähipiirissäni olevat ihmiset kokivat ikävän tapahtuman, jota en voi avata tässä julkisesti sen enempää, mutta se koetteli myös omaa mielenterveyttäni. Tiedän pahoja asioita tapahtuvan, mutta harvoin niitä osaa odottaa hyvin lähelle, saati omalle kohdalle. Jouduin, jopa turvautumaan itsekkin kriisiapuun..

Asioilla on kuitenkin aina tapana sutviintua omalla painollaan, se vie vaan aikaa, mutta meidät ihmiset on tehty taistelijoiksi, eikä kenenkään tarvitse taistella yksin, jos osaa ja uskaltaa pyytää apua. En ole ajatellut ikinä elämää helppona matkana, tuskin moni  muukaan. Teistä on varmaan ärsyttävää, kun aloitin kertomaan hieman, mutta en oikeastaan kertonut kaikkea? Halusin vain teidän ymmärtävän, mikä on ns masentanut minua sekä vienyt huomioni muualle, enkä voi (halua) paljastella toisten henkilökohtaisia vastoinkäymisiä blogissani…No se siitä!

Olen myös ehtinyt tehdä kuvauksia sekä kaikenlaista muuta jännää, josta tullaan kuulemaan lisää medioissa! Minun ja median suhde on hyvin yksinkertainen, se on minulle työväline, se on keino käyttää ääntäni hyvien asioiden puolesta, johon tulen tulevaisuudessa painottamaan, sen näette pian itsekkin. Tässä alhaalla olevissa kuvissa olin yleuutisten haastateltavana. Aika seksikäs tyyli, vai mitä?? Drag queen tyylejä on monelaisia ja minun on kauneus queen. Kuvissa näytän hieman Lenita Airiston sekä Anita Hirvosen risteytykseltä, heheh.

Olen tällähetkellä 27vuotias, enkä halua käyttäytyä, kuten huomionkipeät teinit, vaan pitää arvomaailmani korkeammalla. En pidä, kun blogiini tullaan haukkumaan tyrkyksi, koska en koe itseäni sellaiseksi. Tiedän tasantarkkaan, mitä teen, miksi ja miten. Puhun asioista, joista tiedän, joilla on merkitystä. Ihmisten tulisi kaivaa hetkeksi ne herneet, sieltä…. Ja haukata happea, sillä olen täälä teidän vuoksenne hyvin suurimmaksi osaksi ja kirjoitan teille nytkin, klo 0.45 tekstiä, jossa jaan elämääni kanssanne, sekä ajoittain hyvinkin suorasukaisesti käsitellen kipeitä kokemuksia, ihan vain toivoen edes yhden ihmisen ruudun toisella puolella ajattelevan; ”Hei en ole yksin asian kanssa, sielä on joku muukin ja hän uskaltaa vuosien päästä avautua tästä, ehkä minullakin on mahdollisuus selvitä” Joten viisastelijat, menkää itseenne. Olen ystävänne, en vihollinen. Joskus ihmiset, ovat itse itsensä pahempia vihollisia, silloin helposti on tarve loukata toisia.

Tässä nyt avasin tämän hetkisiä kuulumisiani, sekä mitä on tulossa piakkoin! Lisää on luvassa, saatte vaan odottaa. 🙂

 • Joni Virtanen

 

 

Syksyni alkoi dramaattisesti
Merkitty:                                                                    

3 kommenttia “Syksyni alkoi dramaattisesti

 • 22.9.2017 at 02:42
  Permalink

  Mitähän hyvää asiaa ajat uusimmassa Seiskassa prnokauppajuoruiluinesi ;)? Keskittyisit noihin omiin drag-juttuihin, niissä olet lahjakas. Onko tuo Ylen uutisten juttu jo tullut telkkarista, näkeekö sen Areenasta?

  Vastaa
  • 27.9.2017 at 15:39
   Permalink

   Ylen nettiin tulee nyt lauantaina drag aiheista juttua, sekä kuvia minusta! 🙂 Kiitos <3

   Vastaa
 • 22.9.2017 at 10:37
  Permalink

  Joni-poju 27v, minä viisikymppinen käyn myös keltsussa. Käyn baareissa, käyn saunoissa, käyn kanarialla, käyn berliinissä… Annetaan Jarin elää elämäänsä, eikös? Mutta nyt kutsun sinut mukaan ensi vuoden Drag Bear Raceen! T Mikko Bear Park Cafesta.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *