#MeStailataan kulissien takaa & Ysäri risteilyä – Katso video

Moiii!

Vihdoin ehdin ja jaksan kirjoittaa teille hetken kuulumisia. Olen painanut eriprojektien parissa hullukiilto silmissä, ihan tukkaputkella ja lippis vinossa, heh. Paljon saa aikaiseksi, kun vaan laittaa tuulemaan. Tuntuu, että minusta on kehkeytynyt hyvin toimelias sekä täsmällinen ihminen, mitä tulee työjuttuihin, otan aika vahvasti taustalla johtaja aseman, sekä jaan ohjeita toisille, se on kiva, että ihmiset kuitenkin ovat arvostaneet näkemyksiäni. En suostu tekemään mitään vähän sinnepäin, vaan se on oltava, juuri näkemykseni mukainen lopputulos! #MeStailataan nettisarjan puitteet, ovat todella huikeat, mitä tulee yhteistyö kumppaneihin, muodonmuutoksiin sekä meidän heittäytymiseen sarjassa, siinä ei säästellä sanoja, meikistä tai muista toimenpiteistä puhumattakaan! : D Teidän ei tarvitse odottaa enää pitkään, kun nettisarjamme alkaa pyörimään, siitä kerrotaan vielä lisää.

Olemme Juhan kanssa molemmat, hyvin ammattimaisia työstäessämme tätä nettisarjaa. Me saamme päivittäin erilaisia ideoita sarjaan/stailaaviin liittyen. Pyrimme, myös selvittämään kiukut sun muut ennen kameran käynnistystä ja suljemme yksityiselämämme murheet ulkopuolelle, joita ei nyt valtavasti ole, mutta jos jokin päivä sattuu olemaan huono jommalla kummalla, niin viimeistään sarjaa kuvatessa päivä pelastaa ja saadaan hymy kasvoille. Ollaan opittu paljon, miten organisoidaan eriasioita, miten hommat toimii, niin yritysten, kuin  kuvattajien kanssa. Tavataan erilaisia ihmisiä, jollain ihmeen konstille mennään samalle tasolle jokaisen ihmisen kanssa, löydetään jokaisesta jotain kaunista, mitä ei voi millään meikillä korostaa, vaan se kauneus tulee sisimmästä. Olemme kummatkin hyvin onnellisia tästä projektistamme, tämä on antanut sekä opettanut hyvin paljon.

 

Olen tässä töiden ohella vaihtaa vapaalle ja olinkin äsköttäin kuuluisalla ysäri risteilyllä, jossa esiintyy useita 90-luvun tunnettuja bändejä/artisteja, sekä ihmiset pukeutuu, juuri teeman mukaisesti. Itse risteily meni meidän osalta erittäin hyvin, meitä oli hyvä porukka sekä suurinosa kanssa matkustajista osasivat pitää hauskaa, ilman rähinää. Eräs nainen kyllä yritti haastaa riitaa kanssani, sillä hän esteli minua tulemasta hissiin, jossa hän oli yksin. Käskin sen harakkapesä tukkaisen naisen viipymättä väistyä tieltäni ja niin hän onneksi, myös teki ja ilta jatkui taas iloisilla tunnelmissa. Kuvasin hieman videomateriaalia päivästä. Lisään videon tähän loppuun.

#MeStailataan kulissien takaa & Ysäri risteilyä – Katso video
Merkitty:                                                            

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *