Oudot tapani top5

Hei kaikki!

Ajattelin vaihteeksi, kertoa jotain uutta, mitä ette ehkä osaisi aavistaa minusta? En tiedä, onko nämä nyt tosi outoja, luulen että aina löytyy muitakin, jotka omaksuvat vastaavat tavat/asiat! No tässä ne tulee:

1) Yleensä ihmiset nukahtavat pimeään sekä hiljaisuuteen, mutta minulla on oltava aina toisessa korvassa nappikuuloke, josta kuuluu puhetta/musiikkia tai vaihtoehtoisesti televisio ajastettuna sulkeutumaan itsestään, kunnes nukahdan ensin, sekä jokin pieni valaisin päällä, jotta en säpsähtele varjoille 😀 Joo olen aikuinen, mutta pelkään pimeää vieläkin, kai se kumpuaa jostain traumoista? En, tiedä.

2) Suihkussa ollessani minun pitää nähdä itseni peilistä, hmm. Joo tätä mun miesystävä on pitänyt tosi outona, mutta tää on ollut mulla ihan pienestä lähtien. 😀 Tykkään peilailla suihkussa, se tuntuu vaan hyvältä.

3) Yleisillä paikoilla mua pelottaa kaikki tartunnat (bakteerit) en tykkää avata paljainkäsin ovia, saati koskea rappusten kaiteeseen yms.

4) Minulla on lähes jokaisesta tapaamastani ihmisestä, jokin mielikuva millainen hän, olisi sängyssä 😀 En voi sille mitään, mutta kuvittelen aina kaikista millaisiakohan ne on seksinaikana, rajuja vai helliä rakastajia? Niin naisista, kuin miehistä..:D EN ole mikään pervo, mutta se käy vaan mielessäni, ihan esim kahvilla käydessä tai kaupankassalla keskittyessäni johonkin ihmiseen, juolahtaa tälläiset ajatukset mieleeni.

5) Syödessäni tai juodessani mun pitää aina katsoa jotain tv:stä tai netistä, en voi vain keskittyä syömiseen vaan on pakko katsoa samaanaikaan jotain, kun syön. 😀 Tämän tiedän olevan muillakin, mutta onhan se aika outoa.

Nyt en keksinyt enempää, vaikka onhan niitä varmasti enemmänkin, kaikkea ei itse pidä vaan outona, eikä kukaan ole vielä huomauttanut jostain, eikä kyllä tullut mieleen nyt muuta. Toivottavasti joku osaa sielä samaistua näihin joihinkin, kommentoikaa ihmeessä, jos tuli samoja tai kertokaa kommenteissa omia outoja tapojanne! 🙂

– Joni Virtanen

Oudot tapani top5
Merkitty:                                    

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *