Ystävänpäivän viettoa & MeStailataan kuvauksia

 

Hei kaikki!

Kaikista hektisimmät 2viikkoa takana, olemme siinä ajassa kuvanneet ensimmäiset otokset #MeStailataan- nettisarjaamme, järjestelleet asioita tuon sarjan ympärillä. Aloitamme heti kuvaamaan toista jaksoa! Se onkin taas uusihaaste, mutta pidämme tätä hauskanpitona, emme vain jonain projektina! Olemme oppineet kokoajan uusia asioita tätä kuvatessa ja tulemme vielä oppimaan lisää, onneksi me kummatkin Juhan kanssa pidämme mielemme avoinna sekä omaksumme helposti uudet asiat.  Ihmiset kyselevät, miten tulemme toimeen, kun vietämme hyvin paljon aikaa yhdessä? Kyllä me välillä ärähdetään toisillemme, mutta emme ota liian henkilökohtaisesti kritiikkiä, mitä toisillemme annetaan, vaan selvitämme asiat heti. Kumpikaan meistä ei harrasta mököttämistä, saati ylläpidä pitkä vihaisuutta. Ystävyyssuhteissa on tärkeää antaa tilaa toisillensa, kuunnella sekä puhua suoraan mieltä painavista asioista, silloin asiat sujuvat sutjakkaammin. Kaikissa meissä on ominaisuuksia, joista rakkainkin ihminen tykkää vähiten, mutta idea onkin siinä, että hyväksyt tosiystävän virheineen päivineen, niinkuin kumppanisi.

 

                                                (Kuvassa keskellä; Monika Simm, Golden eyelashes yrittäjä)

Ekanjakson viimeisen kuvauspäivän päätyttyä lähdimme juhlistamaan ystävänpäivää yhdessä seuralaistemme kanssa The Look:n ystäväpäivä juhliin. Juhlat oli todella tyylikkäät, niinkuin aina The Look:n järjestäessä kutsuvieras juhlat. Tarjoolla oli shampanjaa&kaviaaria sekä upeita viihdyttäjiä, kuten laulaja Janely (Jaanika Leino) Tiina ja Tapanin tulevaa tv-ohjelmaa kuvattiin, myös juhlissa, sekä meitä haastateltiin Juhan kanssa uusista kuvioistamme. Iso kiitos kuuluu Kirsi Halme & Paula Palokangas uusille The Look, Helsinki omistajille ja ihan kaikille The lookin henkilökunnalle hyvistä kesteistä jälleen kerran.

Tämän loppuviikon pyhitän itselleni ja miesystävälleni, saa nähdä mitä kaikkea keksitään. Unta, lepoa sekä vähän romantiikkaa! 😉 🙂

Ystävänpäivän viettoa & MeStailataan kuvauksia
Merkitty:                                                

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *