Hyödynnä triplabonus
+ 50 ilmaiskierrosta

Kirsikka tarjoaa sinulle tänään maukkaat edut.

  1. Avaa uusi pelitili Kirsikka-kasinolle.
  2. Talleta 10-50€, niin saat summan pelitilillesi kolminkertaisena.
  3. Kaupan päälle pääset pyörittämään 50 ilmaiskierrosta.

Kirsikan asiakkaana tarjolla on lisäksi joka kuukausi yli 3000 ilmaiskierrosta.

Hyvä itsetunto on tavoittelemisen arvoinen!

Hellurei! Ja hyvää huomenta. Kävin juuri läpi blogiini tulleita kommentteja, joista en viitsi julkaista suurintaosaa. Arvaan, että asialla on samat häiriintyneet ihmiset, jotka saavat kiksejä nimittelystäni, heh. Haukkukaa minua läskiksi, rumaksi tai tyhmäksi kuinka paljon huvittaa! Minun itsetuntoni ei koostu fyysisestä koostani, älykkyyden tasostani, saati peilikuvastani! Itsetuntoni lähtee sisältä, sen täytyy olla henkistä vahvuutta, jotta tiedostaa olevansa arvokas, juuri sellaisenaan! Vikoineen päivineen olen tyytyväinen itseeni.

En ole kuten te (vihaajat) En pönkitä itsetuntoani somessa haukkumalla/arvostelemalla toisia, ennemmin pönkitän itsetuntoani, vaikka botoxilla tai täyteaineilla, sekä pitäen ihoni virheettömänä ja nukkumalla yöni hyvin, että silmissäni ei ole mustia renkaita! 😀 Nämä ovat valinta kysymyksiä, miten elämänsä haluaa elää. Itse en vahingoita muita, toisinkuin teillä on tarkoitus. Uskon saavani paljon vihamiehiä, juurikin hyvän itsetuntoni takia, en pidä itsestäni suurta haloota, kun olen jossain, mutta en myöskään pyytele anteeksi olemassa oloani. Rohkenen sanoa ja tehdä asioita, enkä pelkää myöntää virheitäni! Kaverini tietävät sen… Jos teen väärin, niin pyydän anteeksi ja jos en, niin en tosiaan pyydä. Tästä syystä ajaudun välillä riitoihin ihmisten kanssa, sillä ihmisiä pelottaa hiljainen itsevarmuuteni, sekä saatan ärsyttää heikompia ja he purkavat sen useinmiten turhautumisena. Ikävää, mutta se ei ole ongelmani. Jokainen on vastuussa itsestään. Vihatkaa minua niin paljon, kun sielu sietää, harmi vaan, että se tuottaa teille päänvaivaa ja kuluttaa energiaa, mutta minulle taas se on yksi lysti! Miettikää kahdesti..

Sain aiheeseen sopivan kirjan uudelta ystävältäni Maria Mondelta ”Aidosti kiltti”  jonka lukemisen aloitin äsköttäin. Tänään aionkin suunnata puistoon ja lukea tätä kirjaa auringonalla, ellei sade yllätä! Toivottavasti saadaan aurinkoinen sekä lämminpäivä. Olen saanut jo sateista tarpeeksi, huoh!!

Halusin tuoda taas välillä teille joillekkin esille muistutuksen, että elämää ei kannata hukata tuollaiseen diipadaapaan…Ette tunne minua, enkä minä teitä, mutta käytöksenne viestii hyvin paljon teistä itsestään. Minä pidän omaa blogiani viihdesivustolla, pyöritän omaa nettisarjaa ja toimin keikkamyyjänä, hoidan promohommia ja te sensijaan näpyttelette kiihkoissanne anonyymina bullshittiä sivuilleni. Se ei ole kovin järkevää touhua.

Joku kehoitti minua poistumaan kokonaan julkisuudesta, niin sinulle sanoisin ystävällisesti, että sulje tietokoneesi (unohda minut hetkeksi) hoida työsi, jota sinulla ei varmasti ole, mutta katso, vaikka ympärillesi ja elä elämääsi! Minä en ole sinun elämäsi esteenä tai kenenkään muunkaan, se on hassua, miten vaikutan niin paljon kuitenkin teihin, joihinkin. 🙂

Kiitos ja palataan pian.

  • Joni Virtanen
Hyvä itsetunto on tavoittelemisen arvoinen!
Merkitty:                                                

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ohhoh: 10€ talletuksella saat 200 ilmaiskierrosta
Ohhoh: 10€ talletuksella saat 200 ilmaiskierrosta