Argentiinan voitolle
huippukerroin 25.00

Ampuuko Lionel Messi joukkueensa voittoon Kroatiaa vastaan? Mr Greeniltä saat Argentiinalle huippukertoimen 25.00.

  1. Avaa uusi pelitili Mr Greenille ja tee talletus.
  2. Lyö veto Argentiinan voiton puolesta.

Maksimipanos on 1€. Erikoistarjous on voimassa vain uusille asiakkaille.

Kaikella on aikansa

Moi kaikki!

Viikko alkoi hyvin ja kauniilla päivällä! Pesimme tänään ikkunoita miesystäväni kanssa, sekä aloitimme juhannus siivousta pikkuhiljaa ja nyt käymme vielä jätskillä yhteisen ystävämme kanssa…Sellaista kesäistä ja rentoa ajanviettoa. Juhannus suunnitelmia on jo lyöty lukkoon, vaikka en näe siinä juhlistamista, että kesä alkaa olla ohitse 😀 No koska kaikki muutkin…Mennään stansviikkiin ystävien kesken ihailemaan juhannuskokkoa, syömään ja juhlimaan.

Olen huomannut viimeaikoina, että henkilökemiat eivät toimi vaan, enää niin hyvin joidenkin ihmisten kanssa. Tein mielestäni järkevän päätöksen ja aion keskittyä heidän sijaan muihin asioihin elämässäni ja toivotan näille kaikille ihmisille kaikkea hyvää! En halua kantaa kaunaa, saati puhua kenestäkään pahaa, olen liian onnellinen sellaiseen typeryyteen. En aio jatkossa tehdä Juhan kanssa yhteisiä projekteja, meillä on liian erinäkemykset kaikesta, eikä meidän arvomaailmat kohtaa, niinkuin aikoinaan.

Lisäksi ympärillämme vilisee kaikenlaisia kalkkarokäärmeitä, jotka haluavat välimme tulehtuvan. Niin kauan, kuin muistan, niin meitä on verrattu toisiimme sekä keksitty kaikenlaisia tarinoita, jotka aiheuttaisivat eripuraa välillemme tai jopa kilpailua…En ole ikinä sellaiseen sortunut ja puhun nyt vain omasta puolestani. Mielestäni hyvin surullista, että joku lankeaakin sellaiseen…Ja se jos mikä kertoo heikosta itsetunnosta.

Olen hyvin kiitollinen, että minulla on kuitenkin parisuhde, johon tukeutua, aitoja ystäviä ympärillä sekä läheisiä, jotka ovat pysyneet kokonaiset 27vuotta vierelläni.  Elämä on liian lyhyt, yksin kotona oman peilikuvan murehtimiseen, kun voi tuntea rakkautta sekä kiinnittää katseensa oikeisiin asioihin oman napansa sijaan. 🙂 Toki se vaihe käydään teininä, mutta siitä olisi syytä kasvaa ulos.

Toivonkin kaikkien miettävän näitä sanojani, vaikka en olekkaan mikään pyhimys, mutta olen aito ja ennenkaikkea muut huomioon ottava ihminen.

  • Joni Virtanen

 

 

Kaikella on aikansa
Merkitty:                                

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ohhoh: 10€ talletuksella saat 200 ilmaiskierrosta
Ohhoh: 10€ talletuksella saat 200 ilmaiskierrosta