450 ilmaiskierrosta!

iGame tarjoaa rajoitetun ajan kaikille sivustomme lukijoille ilman omaa talletusta 450 ilmaiskierrosta!

OHJEET:
* Avaa uusi pelitili iGamelle TÄSTÄ.
* Uutena asiakkaana saat 450 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta Fire Joker -peliin!
* Tallettajille tarjolla lisäbonus!

Villiä menoa & pettyneitä odotuksia

Hei kaikki!

Täälä taas. Mennyt viikko oli aikamoista hälinää, sinne sun tänne. Siihen mahtui hyvää laatuaikaa ystävienkesken, onnistumisia sekä epäonnistumisia. No, nehän kuuluu elämään yhtälailla! Joten ei tää poika tästä muserru.

Kuten otsikostani voi päätellä, niin viikonloppuni oli tavallista villimpi tälläkertaa. Päädyin hieman epämääräisen porukan kanssa (entuudestaan tuntemattomien) kanssa jatkoille! Joukossa oli tyttöjä sekä poikia, he nuoleskelivat jo taksimatkalla toisiaan ristiin rastiin ja tunsin oloni hyvin kiusalliseksi, mutta perillä isossa omakotitalossa riitti viiniä, niin tukahdutin kiusaantuneen oloni muutamaan viinilasilliseen sekä hyvään musiikkiin, sitten asetin itseni vaaka asentoon. Heräsin kuitenkin kauheaan meteliin, kun avasin silmäni, niin oikealla puolella vieressäni oli meneillään kunnon orgiat, heitä oli varmaan noin 6 samassa kasassa, enkä ymmärrä mitä kaikkea he tekivät! En ole eläissäni nähnyt sellaista, kuin tv:ssä, olen ehkä sen verran kiltti poika…En tiedä? No jokatapauksessa, se oli minulle liikaa ja lähdin siltä istumalta paikalta. Otin henkisistä kärsimyksistä palkkioksi punaviinipullon mukaani, jota join samalla, kun odottelin kyytiä….:D Btw ylläolevaan asiaan yhtään kuulumaton asia, eli  tapasin perjantaina upean hallitsevan Miss Rock:n Rosa Kaasalaisen, olimme juhlimassa samassa yökerhossa.

Tämän lisäksi yritin tässä taannoin kaverustua erään seuraajani kanssa, joka kertoi ihailevansa minua jo pidemmän ajan. Hänen odotuksensa minusta ei kuitenkaan täsmännyt, niin sain tuntea hänen raivonsa sekä uhkailunsa! Some voi vääristää, niin hyvällä kuin huonolla tavalla ketä tahansa, ei kannata olettaa liikoja kenestäkään, saati haluta tutustua livenä, jos haluaa pitää illuusion täälä netissä. Olen aika suorasanainen ihminen, enkä jaksa mielistellä ketään turhanpäiten, vaikka en ole todellakaan ilkeä ihminen, mutta en välttämättä ole niin ihanakaan. En ymmärtänyt, että minun seurassaan hän oletti kokoajan minun ajattelevan hänestä kaikkea pahaa, vaikka todellisuudessa en todellakaan. Ihailu tässä tilanteessa vaikutti negatiivisesti, sillä hän piti itseään seurassani huonompana mitä on, enkä ymmärrä tuollaista, se jopa suututtaa minua…Me olemme kaikki samanarvoisia ja yhtä siistejä tyyppejä, eritavoin toki!

Mukavaa viikonalkua kaikille! Muistakaa pysyä aitoina, olla kohteliaita sekä nauttia joka hetkestä. <3

 • Joni Virtanen

 

 

Villiä menoa & pettyneitä odotuksia
Merkitty:                                                    

2 kommenttia “Villiä menoa & pettyneitä odotuksia

 • 20.5.2017 at 13:58
  Permalink

  No jokatapauksessa, se oli minulle liikaa ja lähdin siltä istumalta paikalta. ???

  TAIDAT OLLA HIEMAN GEI..

  Vastaa
  • 2.6.2017 at 21:06
   Permalink

   Really?? 😀 No shit sherlock

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *