Uusivuosi & uudet kujeet 2017

Huomenta kaikille! Mun aamu lähti käyntiin uudenvuoden siivouksella, sillä pidän pieni muotoiset juhlat ystävilleni uudenvuoden aattona, meillä kotona!! Odotan jo innolla, kuin kuuta nousevaa, että voimme siirtyä yhdessä mukavissa tunnelmissa vuoteen 2017, wuhuu… Ajattelin tarjoilla mm täytettyjä paprikoita, sekä tietenkin nakkeja & perunasalaattia! Perinteet siis kunniaan. Mietin vielä mitä muuta keksin tarjoolle. Tottakai uudenvuoden booli (pettävä) kuuluu asiaan, juotan siis vieraani känniin ja syön kaiken ruuan ;D No ei. Mukavissa tunnelmissa tosiaan vietetään iltaa, ehkä keksitään seurapelejä ja nautimme vain yhdessä olosta.

Oon aina ollut kotibile tyyppinen, koska olen landelta, hahah! Toki nimittäisin näitä nykypäivän ”bileitä” illanistujaisiksi. Teininä bileet oli katastrofeja, lähes aina! Ideana oli vetää päätäyteen, panna ja sammua! Unohdin toki oksentelun siitä välistä, yyh. Itse muistan, että meidän kaveripiirissä oltiin teini-iässä hyvin seksuaalisia, sikäli teininä on turvallista harrastaa seksiä samanikäisten kanssa, koska seksitaudit sun muut ei pelota, mutta raskaus onkin pahempi homma…Siihenkin voi hakea aamulla katumuspillerin tai näin muistan tyttöjen tekevän. No joo, älkää nuoret olko hurskaita tai muistakaa edes ehkäisy!! No tää tästä valistuksesta! Jotenkin päädyin kirjoittamaan seksistä, se ei ollut tämän blogitekstini pääpointti kuitenkaan, hahhah..


Monet meistä tekee jonkin sortin uudenvuoden lupauksia, mutta itse en ainakaan tee julkisia lupauksia! Voin kuitenkin sanoa, että PYRIN käymään kuntosalilla, jonne ostin nyt kuukausi kortinkin, sekä yritän olla paras versio itsestäni, sillä pääsee aika pitkälle! Pidä siis itsesi kunnossa ja ole omaitsesi <3 Pyritään tähän kaikki, eikö vaan? 🙂

Ensivuonna neuvotellaan myös eräästä tv-projektista, mutta se on vain neuvottelua ja siihen palataan, vaan jos asiat napsahtaa paikoilleen. Tv ei ole oikein mun juttu, pikemminkin kirjoittaminen somessa ja aloitan myös tekemään videoita ensvuoden puolella tänne metropolin sivuilleni, joten siinäkin on jotain uutta, niin itselleni, kuin teille seuraajilleni. Tulossa on myös tosi hyviä otteita elämästäni, niin rankkoja, kun hyviäkin! No voin yhden lupauksen tehdä, että lupaan olla avoimempi täälä blogissani, enkä mieti liikaa tai pidä asioita sisälläni enää. Vuodesta 2017 tulee aikamoinen, parempi kuin mikään muu vuosi!! Toivon kaikille mahtavaa uutta vuotta 2017 olkaa varovaisia rakettien kanssa, pitäkää toisistanne huolta sekä järki päässä, joka säässä! 🙂

– Joni Virtanen

Uusivuosi & uudet kujeet 2017
Merkitty:                                                

Kommentti “Uusivuosi & uudet kujeet 2017

  • 31.12.2016 at 21:52
    Permalink

    Sä olet pehmeä pellen kuvatus. Olisit edes mies, mutta et ole!!

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *